Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Instancje Questowe
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Czasami jest tak, że Questy blokują nam instancje, pewnie nie raz mieliście tak, że zbieracie ekipę na olma/gnawka czy nawet robiliście kasowe na 55lv a tu jednak instancja i z czempa/kasowego nici
Dlatego pomysł jest taki, żeby wchodząc w instancje (gdzie jest quest) dać wybór czy chcemy wejść w instancje questową czy też normalną instancje. Nie wiem czy temat już był poruszany, jeśli tak to przepraszam, ale myślę, że coś takiego polepszyłoby znacznie komfort gry. _________________ Niepoprawny optymista |
|
22 Cze 2019, o 14:07 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Dokładnie tak, na dzisiejszym przykładzie, ubilismy sobie w pt w 5-tke Olma, po czym dowiedzielismy sie, ze na gorze wieży jest tez Halm. No to idziemy dalej, a tu insta Questowa, prowadzący przeskakuje i wciąż... Po re-logu już bije czempa inny team przegrywy
_________________ PrimeCover Druid 112 lvl ~Tolnor *I feel change in the air* |
|
22 Cze 2019, o 14:48 |
|
|
Uczeń Simona
|
PrimeCover napisał(a): Dokładnie tak, na dzisiejszym przykładzie, ubilismy sobie w pt w 5-tke Olma, po czym dowiedzielismy sie, ze na gorze wieży jest tez Halm. No to idziemy dalej, a tu insta Questowa, prowadzący przeskakuje i wciąż... Po re-logu już bije czempa inny team przegrywy Przestań, wcale nie zabraliśmy Wam halma xD Ale rozwijając temat.. najbardziej problematycznymi instami są między innymi -jaskinia koło wejścia do jaskółki -jaskinia pod wodospadem -wieża na jeziorze (góra i loszek) -insta "pod mostem" na jeziorze -jaskinia olbrzymów na stoku -stok -grań -jaskinia na masywie (ta na grani) -półka skalna Jeśli jest taka potrzeba to mogę dopisać jakie misję, w których etapach blokują dane instancje _________________ Niepoprawny optymista |
|
22 Cze 2019, o 17:08 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 4 Sty 2017, o 16:19 Posty: 28 Podziękowano: 15 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Nuvi |
Popieram, na HC mam rozpoczętego questa na 85lv (Cienie przeszłości), a że rąk do pomocy brakuje, to grań mam zablokowaną i jak trafi się Zaimm w jaskini to kasowe do kosza bo nie przebije się sam przez grupki wzmocnionych sopli itp. D:
_________________ Jeśli większości się buntują przeciw tobie, warto jest walczyć. Chociaż nie zawsze ma to dobre skutki. |
|
25 Cze 2019, o 23:34 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 132 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |