Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
zatruta neilin
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Nie wiem czy było, ale npc widma ... zabawnie to wygląda
Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch Brotherhood Of Death |
5 Maj 2011, o 16:29 |
|
Uczeń Simona
|
To etap po walce, jak ma sie przeszukac ciala ta?
_________________ |
5 Maj 2011, o 17:24 |
|
Walczący z drzewcami
|
nie było walki, odkupilem surowice
od niewidzialnych npc _________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch Brotherhood Of Death |
5 Maj 2011, o 18:19 |
|
Chodząca legenda
|
Odnośnie tego Q mam inny błąd - w opisie albo grafice. W teksie dostajemy 5x surowicę (wystarczy napisać, że dostajemy 1, albo dać nam 5), wyświetla nam 1 zakrwawioną. Po rozmowie z Wilczym mamy już normalną, nie zakrwawioną surowicę, ale tylko w teorii, ponieważ w plecaku jest dalej taka sama (może trzeba ją oczyścić z krwi?)
Dołączam ss: http://imageshack.us/photo/my-images/39/nowyobrazoi.png/ _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
20 Maj 2011, o 18:54 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 223 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |