Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Grozby
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Gracz notorycznie wysyłał mi gozby gdy nie chciałem pójść z nim na krzyżaka sreen:
Uploaded with ImageShack.us O ile się nie mylę są to groźby karalne. Proszę o odpowiednia kare. _________________ Mattyy S3 , 37 Druid Mationn S3 , 27 Sheed Ostatnio edytowany przez Matty, 20 Maj 2011, o 21:20, edytowano w sumie 1 raz |
20 Maj 2011, o 21:12 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
opcja /ignore nie boli .
_________________ Spinners - 40 lev. s2. |
20 Maj 2011, o 21:15 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Racja, przepraszam moglem tego użyć.
_________________ Mattyy S3 , 37 Druid Mationn S3 , 27 Sheed |
20 Maj 2011, o 21:18 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Przesada... Na chamstwo należy reagować pobłażaniem? Takich graczy się ignoruje ORAZ zgłasza, by nie psuli gry innym. Nawet taki knebel bywa przydatny.
|
20 Maj 2011, o 21:26 |
|
Walczący z drzewcami
|
na chacie bocznym nie dziala opcja /ignore
_________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa Dzieki. Wszystkim. |
20 Maj 2011, o 22:47 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Ja napiszę tak:
Ludzie, nie popadajcie w skrajność. Takie incydenty się zdarzały, zdarzają i będą się zdarzać. Nie napisał nic, co mogłoby Cię urazić, zaniepokoić. Na przyszłość radzę ignorować takich osobników. A co do kary... niech oceni mod/gm z s3. _________________ - by Xarxas |
20 Maj 2011, o 23:13 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 107 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |