Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Serwer HC - poradnik dla początkujących
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Hejka , przedstawiam poradnik dla początkujących na serwerze HC.
Spis treści: 1.Gdzie expić. 2.Jak rozwijać postaci. 3.Czego unikać oraz odwrotnie. Przejdźmy do sedna: 1/2/3. Robimy postać , expimy tak do 100lvla , zdajemy sobie sprawę że ten serwer umarł ,usuwamy postać/robimy drame. 1/2/3.Alternatywna wersja: Robimy postać , usuwamy , usuwamy myśli że znów to zrobić. Myślę że pomogłem zaoszczędzić kilka tygodni/miesięcy , trochę nerwów i rozczarowania. Jeśli się spodobało zostaw pozytywny komentarz wariacie , a już niedługo kontynuacja _________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
|
23 Paź 2019, o 18:39 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
dzięki Mistrzu za rady
|
|
23 Paź 2019, o 19:02 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Czyli tylko po to został przywrócony dział poradniki, żebyś miał gdzie pisać istne pastisze o "komediowym" charakterze? Jeśli reprezentujesz poziom HC, to nic dziwnego, że upada.
_________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
|
23 Paź 2019, o 19:09 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Black napisał(a): Czyli tylko po to został przywrócony dział poradniki, żebyś miał gdzie pisać istne pastisze o "komediowym" charakterze? Jeśli reprezentujesz poziom HC, to nic dziwnego, że upada. Poziom całego serwera jest jeszcze niższy , ale ja dopiero się staczam _________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
|
23 Paź 2019, o 19:12 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |