Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiany w grze
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Pytanie, czy jeden z istotniejszych działów na tym forum czyli "zmiany w grze" sie pojawi?
Nie ma gdzie poczytać o zmianach wprowadzanych z restartami _________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. |
|
30 Paź 2019, o 23:55 |
|
|
Administrator
|
Cześć Może inaczej. Jeśli jest taka potrzeba, to mogę dział ustawić. Zmiany są wrzucane od jakiegoś czasu do aktualności w grze, gdzie więcej osób może je zobaczyć niż na forum. Z drugiej strony, do aktualności są wrzucane nie tylko zmiany w grze.
|
|
31 Paź 2019, o 00:01 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Zmiany w grze to był dziwny dział gdzie przeszłość, teraźniejszość i przyszłość mieszały się jak szalone i nie wiadomo było tak do końca czy wątki dotyczą tego co się faktycznie zmieniło, czy tego co każdy chce, żeby się zmieniło. "Zmiany w grze" i "pomysły i propozycje" były czasem nie do odróżnienia. Wydaje mi się, że każdą zmianę można omawiać w karczmie, ale wątek informacyjny jak najbardziej się przyda, najlepiej taki bez możliwości bezpośredniego komentowania w nim. Niedobrze będzie jak forum znów zrobi się przesadnie rozbudowane bo będzie bałagan uniemożliwiający znalezienie czegokolwiek. Karczma to miejsce do dyskusji i to powinno wystarczyć.
_________________ Na Taernie od 17.03.2011 Tylko S3 i Ostlor. Tak, nie dropnęłam epika,ale za to umiem drogo umierać jak mało kto :p |
|
31 Paź 2019, o 07:43 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Brakuje całego chanchelogu, dobrze jest mieć miejsce gdzie można sprawdzić kiedy i jakie zmiany były wprowadzane w przeszłości zwłaszcza, że w aktualnościach są braki.
|
|
31 Paź 2019, o 18:44 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Ten dział rzeczywiście był taki nijaki, z powodzeniem jego miejsce mogłaby zająć karczma, ale dobrze by było mieć też podpięty temat z changelogiem. Jeśli stary changelog również przepadł na dobre to myślę że warto zrobić po prostu nowy temat i wpisywać zmiany od tego momentu. Ale szkoda by było, mnie zdarzało się przeszukiwać tamten temat nieraz.
31 Paź 2019, o 19:11 |
|
|
Inżynier
|
Hej,
niestety całego changeloga nie da się odzyskać, są jakieś szczątki które pozostały. Dodamy jako przyklejony temat aktualny changelog, który będzie kopią tego co będzie w aktualnościach i wkleimy parę ostatnich wpisów. I będziemy go na bieżąco aktualizować, tak żebyście mieli wgląd co się dzieje nawet będąc po za grą. _________________ Barb 140, Tolnor. |
|
31 Paź 2019, o 20:44 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Zawsze mozna odtworzuc changelog z forum angielskiego, bardzi sie nie roznia.
Tylko najpierw trzebaby te forum postawic xD |
|
3 Lis 2019, o 21:05 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Dantalion napisał(a): Cześć Może inaczej. Jeśli jest taka potrzeba, to mogę dział ustawić. Zmiany są wrzucane od jakiegoś czasu do aktualności w grze, gdzie więcej osób może je zobaczyć niż na forum. Z drugiej strony, do aktualności są wrzucane nie tylko zmiany w grze. Dan piszesz o tych "aktualnościach" co 1 na 15 wejść zadziałają ?:) _________________ larkas dr powraca Najbardziej nielubiana osoba na s1 pozdrawiam Boocik w oczekiwaniu na prawde o ekipie bylej z s1 |
|
4 Lis 2019, o 22:30 |
|
|
Chodząca legenda
|
Na blogu od pewnego czasu były wrzucane changelogi / info co się zmieni
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
6 Lis 2019, o 11:17 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
desacred napisał(a): Na blogu od pewnego czasu były wrzucane changelogi / info co się zmieni Tylko jak były wrzucane changelogi na blog+forum+aktualności to w większości sytuacji wszystkie od siebie czymś się różniły + jest go conajmniej o 50% mniej niż na byłym forum |
|
6 Lis 2019, o 11:46 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |