Strona 10 z 10 |
[ 95 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 6, 7, 8, 9, 10 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Avad i podejście do ekipy na forum a premiera 3D
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Cóż to za moda w tych czasach nastała,
iż tak tu głośno o byle cymbała. Chór mu wtóruje ludzi nie lepszych, lecz do dysputy rozum konieczny. Brak jest rozumu, mózgów też mało, o i nam takie tu szambo wylało. _________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
|
30 Paź 2019, o 21:32 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pff widzę fachowiec o PR znawca programowania psycholog duszy superhiroł Bóg Adonis Narcyz i naukowiec w ciele sexmodela. Widze żes nieomylny w swoich sądach o Panie...nie każ mnie zrzuceniem na arenę z lwami.
Dobra ja spadam bo kat yyy znaczy Poszyty wbił |
|
30 Paź 2019, o 21:39 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
A skąd tu tyle pazi,
co swoją piersią chcą bronić władzy? Nie lubią myśleć samodzielnie, wolą być bierne, mierne, ale wierne. A jedyne co im wychodzi, to swój hejt na forum wnosić. ===> _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
30 Paź 2019, o 21:45 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
@ Black
Extra podsumowanie mieszania zupy cebulowej w tym kotle. Pośmiałem _________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. |
|
30 Paź 2019, o 23:49 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
[quote="Tymczasowy"]Bla, bla wypowiedział się personalnie o jednym z nas. Tu Drygu jest publiczną osobą i raczej powinien tonować wypowiedzi. Do Twojej wiadomości, zdania nie muszą zawierać inwektyw i złośliwości, zeby trafić dokładnie tam gdzie chce się trafić... to tak na marginesie, ale przecież czytałeś całość prawda? Nie, nie chodzi tylko o to co Drygu powiedział z uśmiechem w jednym zdaniu. Chodzi o całokształt, a te niefortunna wypowiedź posłużyła jako zapalnik. Podejrzewam, że nie byłoby kopania grobu gdyby nie ten temat złośliwego niespełnionego forumowicza. Posłużę się cytatem "Mozesz się ze mną nie zgadzać"
[edit] macie[/quote] "złośliwego, niespełnionego forumowicze" Dlaczego uznajesz że jestem niespełniony? Z drugiej strony nie ma co wchodzić w dyskusję z osobą używającą (jak to Avad dobrze określił) "mowy nienawiści". Temat rozwinął się jak się rozwinął, wiadomo kobtrowersja się sprzedaje, aczkolwiek ostatnie zdanie pierwszego postu w całej tej dyskusji jest dość kluczowe, a to czy ktoś podchodzi do określenia Avadem przez Dryga tym czymś zależy od niego - dla jednych może być to żart, dla drugich cios poniżej pasa. Zainteresowanie jest, a forum w końcu "jakoś" odzylo patrząc po tym, ile kolorowych i "znanych" z nicków osób się wypowiedziało, tyle w temacie. Pozdro _________________ PrimeCover Druid 112 lvl ~Tolnor *I feel change in the air* |
|
31 Paź 2019, o 10:03 |
|
|
Strona 10 z 10 |
[ 95 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 6, 7, 8, 9, 10 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 50 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |