Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Widocznosc graczy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 28 Paź 2019, o 20:24 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Serwer: Tolnor |
moja propozycja polega na wlaczaniu/wylaczaniu widocznosci graczy na mapkach z pozostawieniem npc i mobow bylo by to ulatwienie na eventy na ktorych biega masa ludzi powodujaca lagi graficzne rowniez zapobiegalo by to przypadkowym pvp na czerwonych polach podczas eventu opcjonalnie widziani byli by tylko znajomi lub czlonkowie gildi
|
|
1 Lis 2019, o 23:14 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Chodzi Ci o boczny pasek widoczności ? Zbyt łatwo być nie może, na rywalizacji event polega.
_________________ P O Z D R A W I A M All postacie - Off Łucznik - On W grze od 15.09.2012 r. Koniec przygody 24.10.2018 r. Próba powrotu do pogrywania 27.06.2019 r. |
|
2 Lis 2019, o 00:21 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 28 Paź 2019, o 20:24 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Serwer: Tolnor |
Chodzi mi o główne okno gdzie się poruszamy taki zabieg nie pogorszył by rywalizacji kto pierwszy ten lepszy ale by ułatwi graczom poruszanie się jak i atakowanie wolnych grupek
|
|
2 Lis 2019, o 00:38 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 13 Wrz 2018, o 20:44 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: DzbanZoltas Serwer: HardCore |
Wtsraeczylo by magiczne wylacz nazwy graczy
|
|
5 Lis 2019, o 01:04 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Ciekawy pomysł, opcja taka funkcjonowała w wielu grach podczas "rajdów", jestem jak najbardziej za, ale dodałbym widoczność znajomych i gildii
_________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
|
5 Lis 2019, o 08:52 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
podczas eventu swiatecznego widac doskonale jak przydala by sie ta funkcja w trentis jak i w miejscach gdzie wystepuje respawn mobow mam po prostu lagi graficzne nie mowiac juz o godzinach szczytu czyli w godzinach wieczornych a jak wiemy w najblizszych dniach liczba graczy bedzie wzrastac
|
|
23 Gru 2019, o 18:40 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |