Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wtopa, wtopka, wtopeczka
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 14 Paź 2019, o 15:55 Posty: 22 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 6 razy Nick w grze: Razenas Serwer: Ostlor |
Onion napisał(a): Jak widać daje zbliżone korzyści zarówno dla postaci magicznych jak i fizycznych. Wniosek błędny. 6% przy obrywaniu na 65% to znacznie mniej niz 6% przy obrywaniu na 31%. Dla mnie to tak jakbyś porównał dostanie dodatkowych 6% resów mając ich mało z 6% mając już np 70% resów. To są takie wartości typu "flat" i nie można ich dosłownie porównywać. I nie chodzi o to, że wtopka jest bezużyteczna ale o słowo "zbliżone". EDIT - widze ze już ktoś wytknął ten błąd. _________________ Jeśli biorę udział w jakiejś dyskusji i mam rację to mi to wystarcza. Nawet jeśli o drugiej stronie jest cały tłum. Bo wiadomo, że liczy się jakość, a nie ilość. A lvl i godziny spędzone w grze nie robią na mnie wrażenia. |
11 Lis 2019, o 15:56 |
|
Walczący z drzewcami
|
Wniosek nie jest błędny, opisuje efekt wtapiania na postać, który jest zbliżony. A to jak ten efekt wpływa na postaci w samej grze i w jakich przypadkach daje wymierne korzyści w walce to już inna sprawa. Podałem jeden przykład do dyskusji, żeby nikt nie miał wątpliwości, że to nie jest temat zamknięty. Takich punktów dyskusji można podać dużo, każdy w innej sytuacji, w innym świetle.
Ale pozwólcie, że rozwinę temat i dodam sprostowanie:
Spoiler:
Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
11 Lis 2019, o 20:42 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Lis 2018, o 23:29 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: PejtonG Serwer: Tolnor |
Boocik napisał(a): Ernest jak widac jakbyś ogarniał dr to byś sprawdził sobie sam czy te "wtopienie" coś daje. Wystarczy u dr dodac kilka punktów w zreke + wtopienie i takie mierne sh jak np pejgon ma na postac magiczna 20%. Wiec prawda jest taka ze najwiecje daje przy zrece dlatego ŻE obrona fiz = zreka + lvl + mod obrony fizycznej. Bucik, dziękuję za wspomnienie mnie na forum. Chyba boli Cię to, że gdy tylko jesteś zaatakowany to klikasz szablon z ucieczka w prędkości światła. Gratuluję spostrzegawczości, nie dość, że zdążysz wcisnąć ucieczkę, to jeszcze zapamietasz % każdej osoby Cię atakujacej (dobra pamięć, w szczególności, że bije Cię większość serwera) A no i co do przekrecania twojego nicku, to wspominałeś, że będziesz każdego zgłaszał. Alzheimera się leczy hipokryto. |
12 Lis 2019, o 09:10 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |