Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Skargi na Administratora
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Mam do napisania skargę na administratora , wiele ssów i dowodów , ale nie o tym temat , czy to coś daje ?czy lepiej napisać ją bezpośrednio do Dryga czy też na supporcie? ale na inny serwer żeby sam tego nie czytał i 'obiektywnie' rozpatrzył (w czym jest mistrzem)
_________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
9 Lis 2019, o 09:42 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Chmiu napisał(a): Mam do napisania skargę na administratora , wiele ssów i dowodów , ale nie o tym temat , czy to coś daje ?czy lepiej napisać ją bezpośrednio do Dryga czy też na supporcie? ale na inny serwer żeby sam tego nie czytał i 'obiektywnie' rozpatrzył (w czym jest mistrzem) Lepiej do dryga. Osobiście sam składałem swego czasu skargę na admina, zresztą wydaje mi się że na tego samego co ty, no i się okazało że on sam rozpatrzył sprawę na korzyść zgadnij kogo? _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
9 Lis 2019, o 09:59 |
|
Błądzący w Tunelach
|
pewnie nie muszę zgadywać
_________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
9 Lis 2019, o 10:00 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Chmiu napisał(a): pewnie nie muszę zgadywać Dokładnie ten sam. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
9 Lis 2019, o 10:23 |
|
Uczeń Simona
|
Zgaduję, marker?
pastuch jak mało kto |
14 Lis 2019, o 19:34 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
skoro masz dowody itd skarge mozesz zlozyc na support a nie plakac i szukac atencji na forum
|
14 Lis 2019, o 20:06 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 8 Lis 2015, o 14:01 Posty: 28 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: prlkopl |
Skioppai napisał(a): skoro masz dowody itd skarge mozesz zlozyc na support a nie plakac i szukac atencji na forum Zagi, ty atencji wszędzie szukasz |
15 Lis 2019, o 18:36 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Zagin pewnie nie wiesz jak wyglada support skoro piszesz coś takie , myślę że lepiej zapytać w doświadczonym gronie niż iść na żywioł a potem Admin czyta sam skargi na siebie i je rozpatruje bardzo obietyknie
15 Lis 2019, o 18:46 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |