Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zalogowałem z chęcią i werwą
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
PO 6 tygodniach mówię: smoka lodowego zrobię, rozrywki i języka zasięgnę!
Ale najpierw się przywitam! http://prntscr.com/qakqg1 No to wylogowałem. Dzięki Taern, jesteś zajebisty. _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
14 Gru 2019, o 00:54 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Gru 2019, o 06:52 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Serwer: Ostlor |
No i czego Ty nie rozumiesz?
|
|
14 Gru 2019, o 06:58 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jeśli całość się broni, a gromakowi inwencji twórczej odmówić się nie da, to pozostaje tylko zacytować klasyka. Dyskusja o czatach niedawno była długa, ale na nic to wszystko jeśli będzie brakować rozsądku z obu stron... Julian Tuwim "Całujcie mnie wszyscy w dupę. "
I wy, o których zapomniałem, Lub pominąłem was przez litość, Albo dlatego, że się bałem, Albo, że taka was obfitość, I ty, cenzorze, co za wiersz ten Zapewne skarzesz mnie na ciupę, Iżem się stał świntuchów hersztem, Całujcie mnie wszyscy w dupę!… _________________ Na Taernie od 17.03.2011 Tylko S3 i Ostlor. Tak, nie dropnęłam epika,ale za to umiem drogo umierać jak mało kto :p |
|
14 Gru 2019, o 08:06 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Według regulaminu knebel zasłużony, niestety.
Inna sprawa, że o tej godzinie, w tej formie i sytuacji powinno skończyć się na co najwyżej warnie. Piałem i piał będę - modzi na Tolnorze to dno, tona mułu i ścieki z Wisły, jeśli chodzi o dystans i humor. _________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
|
14 Gru 2019, o 08:08 |
|
|
Administrator
|
Gromak ja bym Ci dal na dłużej
Nie wracaj więcej proszę! _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
|
14 Gru 2019, o 12:01 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |