Strona 5 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kula u nogi
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Napisz do GM'a na koperte to Ci zdejmie
|
|
13 Sty 2020, o 21:20 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Mar 2019, o 16:53 Posty: 5 Podziękowano: 9 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: LoffMerszu Serwer: Tolnor |
seba83 napisał(a): Dnia 5.01.2020 dostałem informacje od GM, że kula na 7 dni czyli do 12.01.2020, mija 8 dzień kula nadal nie zdjęta. Profesjonalizm 100% najlepiej usunąć chyba konto bo szkoda nerwów. Co Ty chcesz, od 2h conajmiej sie na gierke wbic nie da |
|
13 Sty 2020, o 21:35 |
|
|
Administrator
|
seba83 napisał(a): Dnia 5.01.2020 dostałem informacje od GM, że kula na 7 dni czyli do 12.01.2020, mija 8 dzień kula nadal nie zdjęta. Profesjonalizm 100% najlepiej usunąć chyba konto bo szkoda nerwów. Kula nie jest czasowa (w sensie nie znika z automatu). Po 7 dniach, zgodnie z informacją, możesz zgłosić się na support w celu jej zdjęcia (lub choćby wysłać kopertę / PW GMowi serwera). |
|
13 Sty 2020, o 22:01 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Takie śmieszne to bardzo.
1. Karanie kulą u nogi za blokowanie, wyrzucenie z pt kogoś, kogokolwiek i wymaganie by udokumentować takie zachowania jako słusznego? Serio już do tego doszło? 2. Pisanie na support o kare kuli dla kogoś kto nas wyrzucił z pt lub zablokował pt na samym bossie? Serio już do tego doszło? 1/2. Jak mnie ktoś blokuje, wyrzuca to nie robię zrzutów, po prostu więcej z taką osobą nie pójdę na żadną instancje. Pisanie na support bo się zostało złośliwie wyrzuconym czy też słusznie wyrzuconym z pt mija się z celem według mnie. Takie rzeczy załatwia się między graczami. Niejednokrotnie fama puszczona na czacie ostrzega przed graczami bez godności... |
|
13 Sty 2020, o 22:09 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Najlepsze jest to ze za wyjscie z morany i rozwalenie komus wyprawy, juz tego nie ma pozdrowienia dla ekipy Tolnor. Jak ktos dostanie kare za to zapraszam na priv dam odpowiednia odpowiedz ekipy.
_________________ larkas dr powraca Najbardziej nielubiana osoba na s1 pozdrawiam Boocik w oczekiwaniu na prawde o ekipie bylej z s1 |
|
14 Sty 2020, o 20:09 |
|
|
Strona 5 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |