![]() |
Strona 4 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 36 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Serwer HC
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 5 Sie 2018, o 12:49 Posty: 110 Podziękowano: 11 razy Otrzymanych podziękowań: 31 razy Nick w grze: Bulgarczyk Serwer: HardCore ![]() |
Aż sobie podsumowałem moje depo pełne rarów: z częściami na selke itd mam równo 35kk, wbijam i niszczę świat błahaha
_________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
14 Sty 2020, o 10:43 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 29 Gru 2014, o 00:22 Posty: 95 Miejscowość: Mokotów Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 148 razy Nick w grze: Postrach Serwer: Tolnor ![]() |
ej a ulge za ulgowom morke dostaliscie? no przeciez sama nazwa wskazuje cnie? przydalo by sie kolejne 5 pelek na ostlor
_________________ https://www.youtube.com/c/Pogrro 140Lv VD Tolnor ~ Pogrro 140Lv MO Tolnor ~ Postrach https://prnt.sc/qns0gv - 2,8k mięsek / 3,1k prestiżu w 24h. ![]() |
14 Sty 2020, o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 5 Sie 2018, o 12:49 Posty: 110 Podziękowano: 11 razy Otrzymanych podziękowań: 31 razy Nick w grze: Bulgarczyk Serwer: HardCore ![]() |
Nie dostaliśmy, pytanie o ulge poszło do dryga, będzie o niej wiadomo niedługo
_________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
14 Sty 2020, o 10:48 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 21 Lis 2017, o 16:00 Posty: 46 Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Nick w grze: NavX Serwer: HardCore ![]() |
Chimu swoim obrazkiem miał wyśmiać wasze śmieszne argumenty które można obalić na parę sposobów, natomiast twój to próba wyśmiania naszych argumentów które mają jakąkolwiek rację bytu
![]() ![]() Co do ulg to można je zdropić z morki w inscie, pytanie o te skiny padło do Dryga więc czekamy na odpowiedź z góry. Event dropowym nie był naszym pomysłem a ekipy, jak tak cię to boli że my mieliśmy a ty nie to trzeba było zagrać i tyle w temacie ^^ _________________ Rycerz 140lvl [ON] |
14 Sty 2020, o 10:49 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 29 Gru 2014, o 00:22 Posty: 95 Miejscowość: Mokotów Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 148 razy Nick w grze: Postrach Serwer: Tolnor ![]() |
NavX napisał(a): Jak to dobrze że nie macie nic do powiedzenia w tej sprawie i wszystko zależy od Dryga i ekipy Wiem, tak to już jest od lat, że zmiany wchodzą bez pytania dwóch stron :] Dlatego nawet nie próbuje walczyć, bo decyzja z góry wiadomo jaka będzie, wystarczy że się z was śmieje. co do ev, zainwestowałem 600kk, zwróciło drugie tyle, to chyba o to chodzi że jak się w coś inwestuje - raz się traci, raz dostaje, nie? ps. mieliście ten sam evencik i to z ulgowymi dedzikami bo jakby inaczej, przecież to hard z elementami easy, nie? ![]() _________________ https://www.youtube.com/c/Pogrro 140Lv VD Tolnor ~ Pogrro 140Lv MO Tolnor ~ Postrach https://prnt.sc/qns0gv - 2,8k mięsek / 3,1k prestiżu w 24h. ![]() Ostatnio edytowany przez CzaRus 14 Sty 2020, o 11:02, edytowano w sumie 4 razy |
14 Sty 2020, o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
|
I tak teoretycznie najbardziej po mergu poszkodowani są gracze hc, na dobrą sprawę jesteśmy słabi, po mergu musimy ubierać postaci w większości w połowe itemow, topowe gildie nas tam będą niszczyć i gnebic zapewne, a te depozyty pełne rarow itd to jedyne co nas w jakimś stopniu ratuje
14 Sty 2020, o 11:00 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 8 Mar 2015, o 14:06 Posty: 91 Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 41 razy Nick w grze: Bedessy Serwer: HardCore ![]() |
Kolejny temat, w którym pokazujecie brak jakiegokolwiek doinformowania co się na HC działo. Zakladalismy wiele tematów, w których podawaliśmy konkrety, ale jak zwykle - nieważne co robimy, nieważne co proponujemy - nasze inicjatywy są nazywane płaczem i wylewaniem żali.
Jesteście ludźmi zawistnymi, dla których liczy się tylko ciśnięcie z kogoś beczki. Jesteście wpatrzeni w podwyższony drop i exp, reszta założeń serwera was nie obchodzi i nieważne co wam odpowiemy to spływa to po was jak po kaczce. A największym clownem z tego towarzystwa jest oczywiście Pogro - osoba, która potrzebowała łączenia Dunebu - bo jak to było? "nie ma z kim składu na morke skleić" _________________ Bedessy [140] Voodoo [ON] #Free_JanekHc #Free_KacperekHc #Free_TakaDruidka #Free_ZjaraanyMis #Free_ZłyŁuczek #Free_SexyPlayboj |
14 Sty 2020, o 11:17 |
![]() |
![]() |
|
o prosze, kolejny który mnie wystalkował, tak myślałem że padną tutaj moje wpisy z kiedyś, ale niestety ktoś tu nie jest za bardzo bystry, i zapomniał że Duneb i Larkas to byłe serwery o tych samych parametrach, a ostlor i hc już niezbyt.
I również między innymi dlatego piszę, że ekipa w dupie będzie miała zdanie drugiej strony i zrobi to co po waszej myśli, tak jak to było z Larkasem, ich o zdanie nikt nie pytał i nie decydował o zmianie chociażby nazwy. Ale fajnie jest z wami popisać o wszystkim i niczym, naprawde :] Padną jeszcze jakieś argumenty, czy wałkujemy na zmiane o tym samym? _________________ https://www.youtube.com/c/Pogrro 140Lv VD Tolnor ~ Pogrro 140Lv MO Tolnor ~ Postrach https://prnt.sc/qns0gv - 2,8k mięsek / 3,1k prestiżu w 24h. ![]() |
14 Sty 2020, o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 8 Mar 2015, o 14:06 Posty: 91 Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 41 razy Nick w grze: Bedessy Serwer: HardCore ![]() |
Nie przeglądałem żadnych twoich poprzednich postów, po prostu mam dobrą pamięć do niektórych rzeczy
![]() Owszem, są to serwery o tych samych parametrach ale nie o to tu chodzi. Kiedy wy proponowaliście jakąś zmianę, to żaden z nas się z tego nie śmiał i wypadałoby to może uszanować ![]() No ja niestety do ekipy nie należę i nie wiem co ekipa zrobi, czy spyta innych o zdanie czy nie, ale jak już tu wcześniej wspomniałem - mają ostatnie kilka miesięcy na uratowanie części swojego źródła dochodu, a że zmiany potrwałyby o wiele dłużej, to wolą iść na łatwiznę. Apropo, czy Larkas był pytany czy chce z Wami łączenia? _________________ Bedessy [140] Voodoo [ON] #Free_JanekHc #Free_KacperekHc #Free_TakaDruidka #Free_ZjaraanyMis #Free_ZłyŁuczek #Free_SexyPlayboj |
14 Sty 2020, o 11:38 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 1 Sie 2013, o 12:32 Posty: 180 Miejscowość: Salem Podziękowano: 347 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy Nick w grze: AvadKevadra Serwer: Tolnor ![]() |
Chciałem z tego miejsca złożyć wszystkim uczciwym Handlarzom z bratniego Ostloru kondolencje z powodu upadku rynku spowodowanego zbliżającym się połączeniem z HC. Dropcie w pokoju.
_________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
14 Sty 2020, o 12:24 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 4 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 36 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |