Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Blog
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Hej
Dość dawno na blogu nie było statystyk typu najwięcej ubitych moran,mahetów,trauli,kowali i strazników w lochu czy tez najlepiej wyexspionego i ulepszonego ekwipunku. Czy w miarę możliwości i wolnego czasu Dryga możemy liczyć na takie statystyki w niedalekiej przyszłości ? _________________ Ryc 140lvl s1 2018-4-5 18:38 Udało ci się osiągnąć 140 poziom. Washi |
|
15 Sty 2020, o 12:09 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam, ja mam marzenie, chciałbym na blogu dowiedzieć się PRZYBLIŻONĄ datę premiery (betą też bym nie wzgardził) TBR, tj. Czy w okolicach wakacji, nowego roku, czy może rok przyszły.
Jestem naprawdę napalony na to TBR więc ciekawość i zniecierpliwienie mnie zżera. Miłego dnia i szybkiego TBR Aolis _________________ Miłego dnia wszystkim (◍•ᴗ•◍)❤ |
|
15 Sty 2020, o 15:39 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Aolis napisał(a): Witam, ja mam marzenie, chciałbym na blogu dowiedzieć się PRZYBLIŻONĄ datę premiery (betą też bym nie wzgardził) TBR, tj. Czy w okolicach wakacji, nowego roku, czy może rok przyszły. Jestem naprawdę napalony na to TBR więc ciekawość i zniecierpliwienie mnie zżera. Miłego dnia i szybkiego TBR Aolis w 2016 roku a tak serio to te 3d to zakłamanie _________________ larkas dr powraca Najbardziej nielubiana osoba na s1 pozdrawiam Boocik w oczekiwaniu na prawde o ekipie bylej z s1 |
|
15 Sty 2020, o 16:16 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 22 Lip 2016, o 00:13 Posty: 17 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Renly Serwer: HardCore |
Aolis napisał(a): Witam, ja mam marzenie, chciałbym na blogu dowiedzieć się PRZYBLIŻONĄ datę premiery (betą też bym nie wzgardził) TBR, tj. Czy w okolicach wakacji, nowego roku, czy może rok przyszły. Jestem naprawdę napalony na to TBR więc ciekawość i zniecierpliwienie mnie zżera. Miłego dnia i szybkiego TBR Aolis koniec tego roku prawdopodobnie bo flash jakoś przestaje działać w grudniu |
|
15 Sty 2020, o 16:19 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nevades napisał(a): koniec tego roku prawdopodobnie bo flash jakoś przestaje działać w grudniu Sprawdź w necie różnicę między "przestaje działać" a "przestaje być wspierany" Wg. google mają czas...gdzie sie będa śpieszyć? Jak zostanie nas dwóch to wtedy zapali im się czerwone światełko Jeśli chodzi o bloga to ja bym chętnie zobaczył, ot taka zwykła "kobieca ciekawość" ilość knebli na poszczególnych serwerach z podziałem na moderatorów Statystyki, taa to jest to co czytałbym godzinami [EDIT] Nevades napisał(a): dz za info, zmienilo to moje zycie Popatrz zwykłe info i jesteś szczęśliwy...juz wyobrażam sobie w jaką euforię byś wpadł, o przejściu do raju nie wspomnę, jakbym napisał Ci wszystko co wiem. Ostatnio edytowany przez Tymczasowy, 15 Sty 2020, o 17:28, edytowano w sumie 1 raz |
|
15 Sty 2020, o 16:30 |
|
|
Rejestracja: 22 Lip 2016, o 00:13 Posty: 17 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Renly Serwer: HardCore |
Tymczasowy napisał(a): Nevades napisał(a): koniec tego roku prawdopodobnie bo flash jakoś przestaje działać w grudniu Sprawdź w necie różnicę między "przestaje działać" a "przestaje być wspierany" Wg. google mają czas...gdzie sie będa śpieszyć? Jak zostanie nas dwóch to wtedy zapali im się czerwone światełko Jeśli chodzi o bloga to ja bym chętnie zobaczył, ot taka zwykła "kobieca ciekawość" ilość knebli na poszczególnych serwerach z podziałem na moderatorów Statystyki, taa to jest to co czytałbym godzinami dz za info, zmienilo to moje zycie |
|
15 Sty 2020, o 16:34 |
|
|
Administrator
|
dzemxd napisał(a): Hej Dość dawno na blogu nie było statystyk typu najwięcej ubitych moran,mahetów,trauli,kowali i strazników w lochu czy tez najlepiej wyexspionego i ulepszonego ekwipunku. Czy w miarę możliwości i wolnego czasu Dryga możemy liczyć na takie statystyki w niedalekiej przyszłości ? Spoko, zapisałem Na pewno nie wszystko jednocześnie, ale zobaczymy co da się wyciągnąć. |
|
16 Sty 2020, o 14:24 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Ja bym z chęcią zobaczył na blogu animacje Amfory i Pumpmastera.
_________________ Miłego dnia wszystkim (◍•ᴗ•◍)❤ |
|
20 Sty 2020, o 14:01 |
|
|
|
Ja bym na blogu chętnie dowiedział się o obiecanych upach które miały być jeszcze w 2D czyli:
-Zmiana przepisów flaszek -Zmiana ładowania psycho -Zlecenie na klucz na fyo _________________ Turki i więcej turków, a obok główna postać Miejsc 1: 12 Miejsc 2: 9 Miejsc 3: 12 (Wiem, że mało, ale będzie więcej ) |
|
20 Sty 2020, o 14:28 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Skoro każdy tak prosi o jakieś statystyki, również ja nie pozostanę bez takowej prośby.
Chciałbym się z chęcią dowiedzieć o statystykach: - Ilości osób, które od lat grają na multi pod przykrywka innej osoby z członka rodziny. - Ilości kupionych/sprzedanych kont, które śmigają sobie na mapkach, na bazie miesięcy (może w grudniu zostało sprzedanych więcej niż np. w listopadzie) - Ilośći kont, na której gra więcej niż 1 osoba. - Ilośći sprzedanych przedmiotów/golda drogą (nie)legalną. - Ilośći osób, która wykorzystuje na porządku dziennym błędy mechaniki gry. Nigdy nie było takich statystyk na blogu, a z chęcią bym sobie na nie popatrzył, jest taka szansa? Pozdrawiam. _________________ https://www.youtube.com/c/Pogrro 140Lv VD Tolnor ~ Pogrro 140Lv MO Tolnor ~ Postrach https://prnt.sc/qns0gv - 2,8k mięsek / 3,1k prestiżu w 24h. |
|
20 Sty 2020, o 18:05 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |