Strona 30 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 36 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Serwer HC
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Gracze z HC chcą innych uczyć ogłady, nie no aż wstanę jak mityczny kierowca autobusu i zacznę klaskać.
_________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
17 Sty 2020, o 22:46 |
|
Błądzący w Tunelach
|
wzheroes napisał(a): Chmiu napisał(a): Szok, nikt nie pyta kogoś o zdanie? Wcale tak nie było przy każdym mergu, jestem głębo poruszony że do tego ktoś doszedł? Możesz powiedzieć jak? Bo nie mogę ogarnąć tego swoim umysłem Przy łączeniu s3 i s4 było głosowanie z obydwu stron. Łączenie s3 i 4 to była inna sprawa, te serwery prosperowaly dość dobrze jakby nie patrzeć jako oddzielne światy, ale po połączeniu s1 i 2 zaczęły odbiegać ilosciowo i ekipa chciała przeprowadzić to nie inwazyjnie bo niezależnie od wyniku nikt nie był pokrzywdzony _________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
17 Sty 2020, o 22:47 |
|
Błądzący w Tunelach
|
AvadKevadra napisał(a): Gracze z HC chcą innych uczyć ogłady, nie no aż wstanę jak mityczny kierowca autobusu i zacznę klaskać. I znów robisz to samo, taki tok wypowiedzi, szkoda to czytać tak naprawdę. Jeśli ktoś interesuje się lekko podstawami psychologii to widzi manipulacje która wylewa się z każdej wypowiedzi _________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
17 Sty 2020, o 22:48 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Chmiu napisał(a): AvadKevadra napisał(a): Gracze z HC chcą innych uczyć ogłady, nie no aż wstanę jak mityczny kierowca autobusu i zacznę klaskać. I znów robisz to samo, taki tok wypowiedzi, szkoda to czytać tak naprawdę. Jeśli ktoś interesuje się lekko podstawami psychologii to widzi manipulacje która wylewa się z każdej wypowiedzi Skoro nie rozróżniasz sarkazmu/ironii od manipulacji to "chapeau bas". (Jakbyś nie zauważył to też ironia). Chcecie dołączenia do jakiegoś serwera to się do niego dostosujcie a nie z buta chcecie wbić jak nieproszeni goście i dodatkowo obrażacie graczy z innych serwerów. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
17 Sty 2020, o 22:59 |
|
Błądzący w Tunelach
|
To EKIPA chce nas połączyć. Czytaj uważnie temat.
Po drugie to nie my zaczęliśmy obrażać. _________________ Bedessy [140] Voodoo [ON] #Free_JanekHc #Free_KacperekHc #Free_TakaDruidka #Free_ZjaraanyMis #Free_ZłyŁuczek #Free_SexyPlayboj |
17 Sty 2020, o 23:02 |
|
Uczeń Simona
|
AvadKevadra napisał(a): Chmiu napisał(a): AvadKevadra napisał(a): Gracze z HC chcą innych uczyć ogłady, nie no aż wstanę jak mityczny kierowca autobusu i zacznę klaskać. I znów robisz to samo, taki tok wypowiedzi, szkoda to czytać tak naprawdę. Jeśli ktoś interesuje się lekko podstawami psychologii to widzi manipulacje która wylewa się z każdej wypowiedzi Skoro nie rozróżniasz sarkazmu/ironii od manipulacji to "chapeau bas". (Jakbyś nie zauważył to też ironia). Chcecie dołączenia do jakiegoś serwera to się do niego dostosujcie a nie z buta chcecie wbić jak nieproszeni goście i dodatkowo obrażacie graczy z innych serwerów. Łączenie serwerów to nie dołączenie graczy z jednego na drugi, a raczej połączenie dwóch w jeden nowy? Więc jak mamy być nieproszonymi gośćmi na serwerze którego jeszcze nie ma? _________________ Rycerz 140lvl [ON] |
17 Sty 2020, o 23:03 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Toxic napisał(a): Może dlatego, że wypisujecie jakie są realia tego serwera bez żadnego doświadczenia na nim? @up Udręki wydropiłem ze zwykłego Lugusa i co teraz? Nie wspominam tutaj o wyexpionym Vorleahu, Tsunami, Aquenirach. Cytuj: Z regóły Cytuj: zchodzimy Szkoda, że twój łeb nie jest tak pełny pod względem ortografii. @CzaRus Ale niestety te karty nie są wykluczone No więc skoro Udręki wydropiłeś z zwykłego lugusa to widać że jak się chce - to się da. Temat staje się nurzący - proszę wnieść petycje że idziecie na Tolnor, bym mógł olać temat i zakończyć tą waszą śmieszną krucjatę ku sprawiedliwości(waszej wyimaginowanej). I tak Drygu pewnie widzi to co piszemy, padło tu tyle argumentów że nawet jak dojdzie do łączenia - zadziała w tej sprawie by to było sprawiedliwie. Na Twoje doczepki z ortografii odpowiedziałem w poprzednim poście - ale mi to nie robi problemu, każdy popełnia błędy ja ortograficzne tylko, Wy gorzej bo serwer |
17 Sty 2020, o 23:04 |
|
Błądzący w Tunelach
|
NavX napisał(a): Łączenie serwerów to nie dołączenie graczy z jednego na drugi, a raczej połączenie dwóch w jeden nowy? Więc jak mamy być nieproszonymi gośćmi na serwerze którego jeszcze nie ma? "merge" to również w wolnym tłumaczeniu połączenie :] @EDIT Cytuj: Więc to potwierdza moje słowa No tak, ale czy przypadkiem, aby doszło do merge, nie jest wymagana zgoda obu stron? _________________ https://www.youtube.com/c/Pogrro 140Lv VD Tolnor ~ Pogrro 140Lv MO Tolnor ~ Postrach https://prnt.sc/qns0gv - 2,8k mięsek / 3,1k prestiżu w 24h. Ostatnio edytowany przez CzaRus 17 Sty 2020, o 23:18, edytowano w sumie 2 razy |
17 Sty 2020, o 23:10 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
ElCApone napisał(a): Ależ oczywiście przyjmiemy graczy z HC!! Nie ma problemu. Pod warunkiem - usunięte całe eq z eventów (również te na postaci) - dp wyczyszczone z wszystkich rarów/setów (tyczy się to również skinów) (npc skupujący rary przed merage jak najbardziej jestem za) - usunięte całkowicie ulepszenia eq lub 50% obecnej wartości - poziom psycho czyli wasze 8 (100k exp) czyli u nas 50% z tego (na 7 by było ) Oczywiście Wy widzicie w tym straszne rzeczy itp. Ja widzę w tym sprawiedliwość Nie wspomnę o epikach Chcecie zrównać wielkie HC do normal? OK ale bez jaj że cyrk se tam urządziliście i myślicie że na normal to przejdzie. 1. Usuń, ale daj mi plate za naprawę, kupno oraz ulepszenie. 2. Ok, ale oddaj mi czas, który straciłem na ubicie tych czempów i plate za morph . 3. Usuń, ale oddaj mi kase i platę za owe ulepszenia. 4. Ok, ale oddaj mi kase za diale, mięso i czas za bicie gawry. Głupota za głupotą i najbardziej z tego wszystkiego nie rozumiem osoby która pisze ten post, a mianowicie nie lolka, tylko druida 140, który powinien mieć minimum pojęcia o expieniu ekwipunku, czy też ulepszeniach. Powiem więcej, Wy na tym śmiesznym normalku, jak macie item +4/5 bo spalił nie robi Wam różnicy na krótki, czy długi okres, nam natomiast dość duży, ponieważ losowanie przedmiotu równa się z jego utraceniem. Topka serwera (HC) 120+ wydała na ulepszenia setki tysięcy platyny, więc nie wiem dlaczego mamy to tracić!? Jeśli natomiast "idzie" Ci o te 50/100k za ulepszenie, to ok, mogę dopłacić, ale moje ulepki zostaw w spokoju. DLA MERGa ZDECYDOWANIE NIE!!! P.S. wiem, że post podświadomie jest pewną obroną w perspektywie ewentualnego merga, ale chciałem pokazać tylko głupotę osoby cytowanej. _________________ http://prntscr.com/lujegx skin Kaishi |
17 Sty 2020, o 23:11 |
|
Uczeń Simona
|
ElCApone napisał(a): I tak Drygu pewnie widzi to co piszemy, padło tu tyle argumentów że nawet jak dojdzie do łączenia - zadziała w tej sprawie by to było sprawiedliwie. To mówisz że zrekompensuje nam grę na HC? Jak dobrze to słyszeć, myślałem że po prostu nas przeniosą z całym depo i eq CzaRus napisał(a): "merge" to również w wolnym tłumaczeniu połączenie :] Więc to potwierdza moje słowa _________________ Rycerz 140lvl [ON] |
17 Sty 2020, o 23:11 |
|
Strona 30 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 36 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |