Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Problem z depo i udźwigiem
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
Co do depo - zniknęły mi 4 amulety orków, które schowałem na chwilę, lecz gdy chciałem wziąć okazało się, że brakuje 4.
Co do udźwigu - właśnie te amulety zbierałem będąc full, tzn miałem powiedzmy 808 a dalej spadały mi amulety, na 823 skończyłem zbieranie. Chyba nie mając miejsca nie powinienem móc ich zbierać - być może dlatego zniknęły w depo, ale teoretycznie miałem nieskończony udźwig, gdyż i ścięgno mi spadło na full dodam, że leży sobie spokojnie w depo. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro 23 Maj 2011, o 22:17, edytowano w sumie 2 razy |
23 Maj 2011, o 21:45 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Przenoszę.
_________________ - by Xarxas |
23 Maj 2011, o 22:13 |
|
Duma Forum!
|
Czy po relogu dalej tak miales? Podaj nick i serwer.
|
24 Maj 2011, o 06:50 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Możliwe, że wystąpił u Ciebie jakiś błąd z udźwigiem jeśli serwer nie rozpatrzał maksymalnej wartości udźwigu. Na twoje nieszczęście takie błędy często same z siebie się korygują i to najpewniej stało się u Ciebie. Błąd wyświetlenia który naprawił się po relogu.
_________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
24 Maj 2011, o 08:35 |
|
Chodząca legenda
|
Więcej problem się nie pojawił, wszystko ok. Po relogu jest cacy, bo już na full się drugi raz nie załadowałem, tylko wyszedłem.
Może o to chodziło, bo przecież też składnik flaszy: drygu napisał(a): Jest bug z wyświetlaniem po wyjmowaniu części składników z depo. Po relogu składniki są w eq. Bug już naprawiony, czeka na wgranie. A jak już chcecie, to Szymdaro, S3 ale to raczej bez znaczenia. Po relogu jak napisał drygu amulety znalazły się w plecaku _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
24 Maj 2011, o 15:02 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 195 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |