Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zatruta i ognista strzała
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Witam. Jak dotąd mi to nie przeszkadzało, ale ostatnio bardziej się tym zainteresowałem, zwłaszcza że podobne rzeczy zostały wprowadzone w innych skillach łucznika.
Mianowicie w opisie zatrutej strzały nie ma czasu, na jaki trwa Zatrucie. Podobnie z ognistą, z tym że nie ma czasu podpalenia. Kilka postów niżej widzę że ktoś już zgłosił brak czasu aury zimna w lodowej S3, opis umiejętności łucznika. |
24 Maj 2011, o 20:25 |
|
Chodząca legenda
|
Chyba działają tak jak na 7 poziomie, przynajmniej tak jest z zatruciem u vd, ale nie wiem
Zmienił się sposób funkcjonowania strzał z debuffami. Opisy zostały zaktualizowane. ~ EsAmo _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
24 Maj 2011, o 23:41 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 217 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |