Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Propozycja ujednolicenia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 6 Lis 2010, o 12:11 Posty: 26 Miejscowość: Lędziny Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Może to mały problem ale mając Pet i jest jego ikonka w gornym prawym rogu
mozna by zmienic tylko kolory hp kondy i jego many zrobic te ktore ma nasza postac _________________ GKS Katowice |
30 Maj 2011, o 20:14 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Rozumiem. Hp na czerwono, mana niebiesko, konde zostawić zieloną?
Jestem za _________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
31 Maj 2011, o 00:17 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Też jestem za kolegą po szalu
_________________ |
31 Maj 2011, o 09:16 |
|
Walczący z drzewcami
|
Słuszna uwaga.
Oby wzięli to pod lupę. ZA _________________ Marzena, cześć. |
31 Maj 2011, o 09:37 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
nie mam zwierzaka ale mysle ze może sie przydac
ZA _________________ Blow vd lvl 50 s1 obecnie można powiedzieć żę nie istnieje Corsar drut lvl 49 s1 obecny cel: wszystkie rzeczy na +5 Egzekucję czas wykonać... |
31 Maj 2011, o 15:47 |
|
Chodząca legenda
|
Nie wiedziałem (nadal nie wiem, poza tymi informacjami) jak jest obecnie, ale z tego co zauważyłem u innych (sam nie mam peta) to widać jego hp w kolorze czerwonym gdy jest full, a tak to ma różne kolory w zależności od ilości hp. Bijąc w pt miał tak jak gracze hp/mane/konde pokolorowaną. Ogólnie jestem za zrobieniem wszystkiego tak samo
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
31 Maj 2011, o 18:55 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Szymdaro chodzi o ikonkę w górnym prawym rogu że wszystko jest na zielono a nie hp czerwony,mana niebieski,kondycja zielony.
w walce ofc jest wszystko jak u graczy. _________________ |
31 Maj 2011, o 19:02 |
|
Chodząca legenda
|
Tą widoczną w podglądzie postaci? Jak tak to jest różnokolorowy pasek hp, modliszka widzę zielony ma Faktycznie można wszystkim petom dać czerwony.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
31 Maj 2011, o 21:22 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |