Strona 1 z 4 |
[ 31 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Platyna jako Item [DONE]
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Moim pomysłem jest zamawianie platyny jako itemu czyli:
Kupując platynę dostajemy item zwany paczką platyny, którą możemy ją zarówno rozpakować jak i przekazać lub sprzedać innemu graczowi. Wyeliminowałoby to oszustów w grze: Sytuacja 1. Gracz kupuje przedmiot za platynę: Kupujący po otrzymaniu towaru zobowiązuje się do wpłaty na konto sprzedającego ale nigdy tego nie robi. Taka sytuacja uświadamia że trzeba zrobić coś z oszustami -Platyna za wbite poziomy,turnieje,zaproszonych znajomych nie byłaby umieszczana w paczkach ~~EDIT ~~Mystheria Dokładnie o to mi chodziło _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 Ostatnio edytowany przez Buszcik 4 Cze 2011, o 08:51, edytowano w sumie 3 razy |
|
3 Cze 2011, o 22:06 |
|
|
Duma Forum!
|
Mnie sie podoba ten pomysl Jak platyne sie kupi, to sie dostaje w formie paczki (waga zero), aby jej uzyc na wlasna korzysc trzeba bedzie ja rozpakowac i takiej platyny juz nie sprzedamy, albo mozna cala paczke sprzedac graczowi. Dodac do tego ograniczenie poziomu i ilosci takiej wymiany (zeby bogatsi nie mogli sie za latwo dorobic fortuny) i styka
|
|
3 Cze 2011, o 22:10 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem ZA. Zaszkodzic nie ma jak bo to chodzi tylko o platyne z dotacji wiec nie bedzie przekretow na tworzeniu nowych postaci i sprzedawaniu platyny. Bomba.
|
|
3 Cze 2011, o 23:20 |
|
|
Chodząca legenda
|
Też popieram, obrót platyną za złoto stanie się o wiele prostszy
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
4 Cze 2011, o 00:04 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Bardzo dobry pomysł [+]
_________________ Galmachar-Barbarzyńca 140lvl Ostlor Żmij Attawa Skin Blasku Allenor |
|
4 Cze 2011, o 09:45 |
|
|
Uczeń Simona
|
+
_________________ I chodź bym szedł ciemną doliną zła się nie ulęknę. Nieograniczona władza w rękach ograniczonych ludzi zawsze prowadzi do okrucieństwa. |
|
4 Cze 2011, o 10:15 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Oczywiście ze +
Mniej oszustow będzie |
|
4 Cze 2011, o 10:45 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 20 Sty 2011, o 03:16 Posty: 83 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Mi też, pomysł się podoba. Teraz podczas wymiany nie trzeb będzie pisać do GM'ów
_________________ |
|
4 Cze 2011, o 12:06 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
super pomysł na pewno wyeliminowało by to oszustów ZA!
|
|
4 Cze 2011, o 12:30 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 14 Kwi 2011, o 07:42 Posty: 14 Miejscowość: Toruń Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
Popieram !!+
_________________ M I S Z C Z | | v wszystkie rary na mój lvl osiągnięte - rycek 56 |
|
4 Cze 2011, o 13:49 |
|
|
Strona 1 z 4 |
[ 31 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |