![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd- exp w lvl-u
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 20 Lis 2010, o 12:51 Posty: 108 Miejscowość: Wielkopolska, Poznań, NWP Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy Nick w grze: Darkusi ![]() |
Witam!
Mam taki problem, dziś grałem moim sheedem miałem 13lvl i wykonałem zadanie "Krwawe zaloty" I właśnie po wykonaniu tego zadania miałem lvl up (14) Za te zadanie jest dużo expa więc zobaczyłem ile expa brakuje mi do lvl-u 15. I okazało się, że mam 41160 / 34600 expa. Troche mnie to zdziwiło więc postanowiłem to napisać na forum. Relogi nic nie dają. Prosze o pomoc. Nick: DarkuśJunio Serwer: s1 Pozdro Darkuś ![]() _________________ Darkograndi lvl 43 MO s1 (OFF) Darkuś lvl 53 Druid s1 (OFF) DarkuśRycek lvl 23+ Rycerz s1 (OFF) Darkusiek lvl 35+ Druid s5 (OFF) MÓJ NAJWIĘKSZY SUKCES: Lysmary nie weszły mi na +1^^ |
4 Cze 2011, o 10:39 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 20 Lis 2010, o 12:51 Posty: 108 Miejscowość: Wielkopolska, Poznań, NWP Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy Nick w grze: Darkusi ![]() |
Już jest dobrze, osiągnąłem 15lvl i jest wszystko ok.
_________________ Darkograndi lvl 43 MO s1 (OFF) Darkuś lvl 53 Druid s1 (OFF) DarkuśRycek lvl 23+ Rycerz s1 (OFF) Darkusiek lvl 35+ Druid s5 (OFF) MÓJ NAJWIĘKSZY SUKCES: Lysmary nie weszły mi na +1^^ |
4 Cze 2011, o 10:48 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Po prostu nie wazne ile expa bys nabil nie da sie jednorazowo przeskoczyc dwoch poziomow. W takich przypadkach nastepny poziom dostajesz po ubiciu kolejnej, dowolnej grupki.
Zamykam. |
4 Cze 2011, o 14:10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |