Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Licznik Online
Licznik Online
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
dobry pomysł
_________________ 2010-12-23 09:07:11-start gry 2012-04-07 21:25~ koniec gry(ban) 20120-06-01 xx:xx-powrót |
4 Cze 2011, o 18:24 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Zbędny dodatek. Po 2 dniach wszyscy przestaną na to patrz. Po co komu informacja ile osób gra
Chyba tylko do usprawiedliwiania się o 4 nad ranem, że nie jest się jedynym nołlajfem w grze Kliknąłem w nie. |
4 Cze 2011, o 18:27 |
|
Chodząca legenda
|
O 4 wydaje mi się, że widziałem więcej osób niż o 11
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
4 Cze 2011, o 18:36 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
bo dużo więcej osób gra w nocy niż w dzień bo np. pracuje od południa do późnego wieczora i nie chce mu się spać to gra a potem odsypia xD ja osobiście jestem za lubię wiedzieć ile ludzi gra i już nie musi być że każdy serwer osobno ale ogólnie też może być albo (jeśli mogę) mam pomysł by wyglądało to tak :
Zarejestrowanych: 50000* zalogowanych: 200 najwięcej zalogowanych: 5000 ostatni zalogowany gracz: pimpek** ostatnio stworzona postać: ririk** tak mogło by to wyglądać * dane wymyślone prze zemnie ** nicki wymyślone prze zemnie _________________ Venedek S2 Klasa: łucznik Lvl: 21 Rary na sobie: maiarot, anabolik i arcan Rary w depo: piro Postać powstała 19.11.2011 Cel: mistrz pvp/pvm, zbieracz rarów i zabicie po 1000 razy każdego moba "Śmierć będzie ostatnim wrogiem którego pokonamy" |
4 Cze 2011, o 21:29 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Moim zdaniem fajny pomysł warto wiedzieć ile jest osób online i kto jest żeby sie nie bawić z zaśmiecaniem prv
jestem za Wiem że liczba gości którzy będą za nie sprawi że to będzie wprowadzone tylko musi się też spodobać tym z góry edytowany bo źle przeczytałem zamiast licznik przeczytałem łucznik ^^ _________________ DarkenRall-Barbarzyńca lvl 103[s1] Rall - rycerz 75lvl s1Postać turniejowa Jestem duchem twoich ofiar jestem piekelną karmą Jestem twym najgorszym wrogiem możesz mówić na mnie Arioch. Wiedza to skarb... ja nie jestem chciwy wiec zostawiam ją dla innych |
4 Cze 2011, o 21:36 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 60 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |