Strona 3 z 4 |
[ 31 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Platyna jako Item [DONE]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
~~Piterro
Jeśli chodzi o poleconych: To za zaproszenie znajomego dostawalibyśmy oczywiście platynę bez paczki Pisałem o tym: Cytuj: "-Platyna za wbite poziomy,turnieje,zaproszonych znajomych nie byłaby umieszczana w paczkach" Tylko to co ze sklepiku serwerowego byłoby w paczuszkach (SMS albo Przelew-O to mi chodzi):) _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
4 Cze 2011, o 20:53 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
hmm ale jak by taka paczka platyny by wyglądała? taka zwykła kwadratowa paczka??? bo taka by nie pasowała <według mnie> do gry bardziej taka sakiewka lub szkatułka taka platynowa??? ale ogólnie to jestem za a nawet przeciw xD
_________________ Venedek S2 Klasa: łucznik Lvl: 21 Rary na sobie: maiarot, anabolik i arcan Rary w depo: piro Postać powstała 19.11.2011 Cel: mistrz pvp/pvm, zbieracz rarów i zabicie po 1000 razy każdego moba "Śmierć będzie ostatnim wrogiem którego pokonamy" |
4 Cze 2011, o 21:40 |
|
Chodząca legenda
|
Można zrobić sztabkę platyny, którą przerobi się na platynę u Kowala
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
5 Cze 2011, o 00:04 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Cze 2011, o 00:18 Posty: 8 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Paroofka |
zdecydowany +
|
5 Cze 2011, o 00:21 |
|
Chodząca legenda
|
Wtedy można by sprzedać dowolną ilość platyny, nawet 1 sztukę. Nie wiem czy to jest potrzebne, obecne pakiety są dobre, a z takim pomysłem wiele roboty.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
5 Cze 2011, o 16:39 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Również uważam, że pomysł jest bardzo dobry!!
A nawet zdaje mi się, że gracze chętniej będą kupować platynę jeśli będą wiedzieć, że trady będą bezpieczne czyli na plus dla administracji to wyjdzie ~~ |
5 Cze 2011, o 19:11 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Też jestem na tak ! Zdecydowanie byłoby lepiej !
_________________ "O ciemne moce i nocne zmary niech wszystkie bossy oddadza mi rary" Agar [S3] Mag Ognia SirAgar [S5] Rycerz |
5 Cze 2011, o 21:13 |
|
Uczeń Simona
|
Zdecydowanie jestem na tak ułatwi to handlowanie platyna w grze i unikniemy oszustw
_________________ http://graphics-forum.phorum.pl Kariera w taernie zakończona postaciami Chemidrut - 62 lvl chemik - 68 lvl falconeer - 28 lvl Gracz The pride of taern - EMERYT Na forum Prawie emeryt |
5 Cze 2011, o 22:06 |
|
Duma Forum!
|
Okej, to teraz gramy tak, że nie można pisać tylko postów "podoba mi się" .
Już zostało jasno zademonstrowane, że pomysł się podoba. Nie spamujmy. Mile widziane posty z propozycjami przemyślanych i uzasadnionych rozwiązań. Ale jeszcze ja nie napisalem, ze mi sie podoba i nie nabilem posta - Lester _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
5 Cze 2011, o 22:38 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 18 Mar 2011, o 19:27 Posty: 24 Miejscowość: Wwa Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Igneel |
no niby dobry pomysl ale... jest 1 ale.
za wbicie lvlu dostajemy plate a jak ktoś ma 2 konta to tą plate se przesyla na swojego głownego chara i tak ma ją zza darmo....ale gdyby zrobić to tylko na kupowanie byloby super a wiec jestem na :TAK _________________ Igneel - Łucznik 70+ ON Sokół - MO 43 OFF |
8 Cze 2011, o 21:02 |
|
Strona 3 z 4 |
[ 31 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |