![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nie mogę usunąć postaci.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 29 Lis 2010, o 13:12 Posty: 453 Miejscowość: Podniebyle Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Witam. Podczas gdy próbuję usunąć postać Piterrp daję usuń i wpisuję hasło.Naciskam ok i wyskakuje mi niepoprawne hasło. Dodam, że przed chwilą logowałem się na to hasło nie mam wcisniętego CapsLocka
_________________ |
31 Maj 2011, o 18:03 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Może wpisujesz źle litery? Duże, małe...
Wyczyść cache i pamięć. Wtedy spróbuj. Jaką masz przeglądarkę? _________________ ![]() |
31 Maj 2011, o 18:06 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 29 Lis 2010, o 13:12 Posty: 453 Miejscowość: Podniebyle Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Mozilla Firefox litery są poprawne duże i małe
_________________ |
31 Maj 2011, o 18:08 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Dzis usuwalem swoja postac i wszystko bylo normalnie - tak tylko dodam jezeli to cos pomoze - pojawil sie czerwony krzyzyk i info ze za 2 dni zniknie. Moze o to chodzi ze postac dalej jest? Usuwa ja dopiero po 2 dniach.
_________________ If I charge, follow me. If I retreat, kill me. If I die, revenge me. |
31 Maj 2011, o 18:08 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Piterro,
Taki błąd się zdarza. Zmieniałeś hasło albo e-mail? Zanim administracja usunie konto, czy możesz zdradzić dlaczego rezygnujesz? _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
31 Maj 2011, o 21:03 |
![]() |
![]() |
|
to jest postać żeby sprawdzić czym się różnią servery
![]() nie zmieniałem hasła/emaila _________________ |
31 Maj 2011, o 21:07 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Z tego co wiem to zmiana hasla na jakies proste (np 11111) pomagala niektorym. A najlepsza metoda by sie upewnic, ze dobrze wpisujesz haslo jest napisanie go w notatniku i skopiowanie.
|
1 Cze 2011, o 04:59 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 6 Cze 2011, o 13:46 Posty: 62 Miejscowość: krater w okolicach Marsa Podziękowano: 44 razy Otrzymanych podziękowań: 52 razy ![]() |
Mam ten sam błąd (umiem wpisywać poprawnie hasło, ba kasowanie historii, itd. nic nie daje - testowałam opcję na różnych przeglądarkach), ale na szczęście można przeżyć fakt, że nie możesz skasować sobie danej postaci.
Podchodzę do tego z humorem, najwidoczniej server wie co dobre i tak łatwo się ze mną nie pożegna ![]() |
6 Cze 2011, o 17:18 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Hmm... prędzej server nie uznaje jakiekolwiek hasła, jeśli nie było ono zmieniane. Inaczej mówiąc, za pomocą danego hasła możesz się zalogować, ale już nie działa przy próbie usunięcia postaci - chyba że je zmienisz, a następnie spróbujesz znowu.
|
6 Cze 2011, o 17:46 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |