![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W obronie kobiety
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor ![]() |
nie moge wziac tego q. w wymaganiach jest 45lvl i wykonany q ku chwale ojczyzny. mam spelnione te wymagania ale dalej nie moge rozpoczac tego q w obronie kobiety. co zrobic?
s2 |
7 Cze 2011, o 01:02 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Tak z ciekawosci, od kogo probujesz wziac ten quest?
Przed chwila sprawdzilam i jest napisane, ze wymaga 45 lvla, a zaden inny quest procz "Ku Chwale Ojczyzny" nie jest wymagany. |
7 Cze 2011, o 01:35 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Mystheria napisał(a): Tak z ciekawosci, od kogo probujesz wziac ten quest? Przed chwila sprawdzilam i jest napisane, ze wymaga 45 lvla, a zaden inny quest procz "Ku Chwale Ojczyzny" nie jest wymagany. mam 50lvl i mam wykonane ku chwale ojczyzny a probuje wziac od caji, kolo domku albo w domku darko stoi. teraz nie pamietam |
7 Cze 2011, o 10:41 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Wprawdzie ja na mojej postaci mialam 65 lvl, ale w rozmowie z Cają bylo napisane, ze wymaga 45 poziomu, a specjalnie na potrzeby testu usunelam sobie wszystkie questy, procz "Ku Chwale Ojczyzny". Jesli Ty pomimo to nie masz mozliwosci wziecia tego questu, to jedyne co mi przychodzi na mysl to to, ze albo masz juz ten quest w aktywnych, albo w wykonanych.
|
7 Cze 2011, o 10:46 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Mystheria napisał(a): Wprawdzie ja na mojej postaci mialam 65 lvl, ale w rozmowie z Cają bylo napisane, ze wymaga 45 poziomu, a specjalnie na potrzeby testu usunelam sobie wszystkie questy, procz "Ku Chwale Ojczyzny". Jesli Ty pomimo to nie masz mozliwosci wziecia tego questu, to jedyne co mi przychodzi na mysl to to, ze albo masz juz ten quest w aktywnych, albo w wykonanych. nie mam ani tam ani tam ani nie moge wziac go. moge pokazac ss. co z tym zrobic? :/ |
7 Cze 2011, o 11:58 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
hm dziwna sprawa...
zalogowalem sie dzisiaj i moge wziac teraz. problem rozwiazany, temat do zamkniecia. [Tak też czynie - Mysth] |
7 Cze 2011, o 12:03 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |