![]() |
Strona 4 z 5 |
[ 49 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
PROPOZYCJA CZACHY I BICIE LOW LV
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
![]() |
Pirek napisał(a): To nie exp na czerwonych polach tyle w temacie i pies żywy i czaszka cała. ![]() Kurczak, teraz tak właśnie robię, ale wbijanie poziomu to droga przez mękę. Z ryzykiem padnięcia przy walce z high-levelową czachą mogę się pogodzić, ale z utratą platyny - nie. Więc monotonnie biję potworki na zwykłych polach, aż będę miał poziom. |
7 Cze 2011, o 14:21 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram ![]() |
Goodi napisał(a): Apropo czerownych czach (rs), moim skromnym zdaniem czerwone czachy powinny mieć osłabiony dmg wszystkich umiejętności w pvp (player vs player) i to by trochę ułatwiło ucieczki dla low lvli. Popieram w 100 % , do tego my wychodzimy bez eq i w walce mamy tylko 3 Pa ![]() |
7 Cze 2011, o 14:41 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 27 Lut 2011, o 10:24 Posty: 627 Miejscowość: Mokradła . Podziękowano: 101 razy Otrzymanych podziękowań: 154 razy Nick w grze: DaQu Serwer: Tolnor ![]() |
No Pewnie...
i co jeszcze ??? co je będe robił w zimne mroźne dni ?? Dla mnie powinno być JESZCZE więcej CZERWONYCH PÓL |
7 Cze 2011, o 14:58 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
TheDaQ napisał(a): Dla mnie powinno być JESZCZE więcej CZERWONYCH PÓL Przy całkowitym usunięciu zielonych pól, by czachy nie uciekały do karczmy Lesgara, koldów czy Trentis... ma to sens ![]() Jeśli chcesz więcej czerwonych pól, podaj gdzie, wraz z uzasadnieniem. |
7 Cze 2011, o 15:11 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram ![]() |
Wszędzie gdzie sie da
![]() Uzasadnienie - 1.2k ofiar to dla mnie zamalo |
7 Cze 2011, o 15:12 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
levelup napisał(a): Wszędzie gdzie sie da ![]() Uzasadnienie - 1.2k ofiar to dla mnie zamalo wymiękam mam nie całe 200 ![]() ![]() S.1 uwaga w zamku ![]() |
7 Cze 2011, o 16:00 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 2 Lut 2011, o 10:27 Posty: 71 Miejscowość: Birmingham Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
A moze opcja ze czachy nie moga atakowac kogos zaraz po jego walce. Taka mala ochrona dla low lvli, koles konczy walke patrzy czacha kolo niego i wie ze ma dajmy na to 10 sec na modlitwe albo ucieczke. Ja osobicie twierdze ze terazniejszy system pvp jest dosc dobrze dopracowany i nie trzeba w nim niczego zmieniac, ale skoro tu tyle lez wylewacie to taka ot mala koncepcja.
_________________ Mówimy NIE Pumpmasterowi pomagającemu czaszkom! ![]() |
7 Cze 2011, o 20:42 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
zaatakowanie gracza który skończył walke dopiero co jest bez sensu powinni to zmienić:)
_________________ ![]() 2010-12-23 09:07:11-start gry 2012-04-07 21:25~ koniec gry(ban) ![]() 20120-06-01 xx:xx-powrót |
7 Cze 2011, o 21:01 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Cze 2011, o 14:03 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Dyskryminacja - dlaczego tylko czachy miaiyby nie atakować przez te 10 sek. ? Albo wszyscy albo nikt. I możnaby jeszcze dodać możliwość atakowania na zielonych polach ale na takiej zasadzie, że jeśli ktoś cie atakuje, masz możliwość wyboru ucieczki lub walki (przy ucieczce np utrata małej części expa i odwagi)
_________________ S1 Deathstrike - Sheed |
7 Cze 2011, o 21:02 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
A tak btw to czemu pole ogrów nie jest czerwone??
![]() Imo red czaszka powinna mieć możliwość atakowania wszędzie najwyższej tarczy ![]() |
7 Cze 2011, o 23:17 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 4 z 5 |
[ 49 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |