Strona 2 z 16 |
[ 151 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Usuwanie pozostałości po questach S3
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
Developer:
-Pieczęć Gantarna zrobione ~~ Inexx |
7 Cze 2011, o 15:56 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Kazlik:
- flaszki magicznej wody, - skóra silnego niedźwiedzia, - drewno z drzewca, - fiolka żywicy Aegustahephium, - próbka specjalnego węgla, - lazuryt, - bryłka rudy, - puste słoiki, - nóż myśliwski, - młoteczek i dłuto. Zrobione - Szkoper _________________ Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona swoim doświadczeniem. |
8 Cze 2011, o 14:05 |
|
Chodząca legenda
|
Szymdaromir:
Wskazówka Leili Zrobione - Szkoper _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
8 Cze 2011, o 21:17 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 17 Kwi 2011, o 16:53 Posty: 32 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Nick: krasuckipl
Słoik paskudztwa z robalami 2 sztuki |
13 Cze 2011, o 20:30 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Nick: Molibdenowy
Wskazówka Leili [deleted - SZ] |
13 Cze 2011, o 23:28 |
|
Chodząca legenda
|
Szymdaro:
Słoik paskudztwa z robalami 2x Dokumenty (o ile przedmioty te nie są potrzebne lub nie da się ich sprzedać) [deleted - SZ] _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
16 Cze 2011, o 18:53 |
|
Błądzący w Tunelach
|
klucz do domu hartmana-tragarz
kompromitujace dokumenty-tragarz [Czy quest W matni jest zakończony? - trgrd] dokumenty-tragarz mieszek ze zlotem - krwawe zaloty nik csd s3 |
20 Cze 2011, o 01:12 |
|
Uczeń Simona
|
DontWorry - Mieszek złota - Krwawe zaloty
Ers ~ Done _________________ Duffik 94 druid Ostlor RedHott 70 barba Ostlor IamDuffis 43 mo Ostlor |
20 Cze 2011, o 23:15 |
|
Chodząca legenda
|
Developer
-2x słoik z paskudztwem Ers ~ Done |
21 Cze 2011, o 15:03 |
|
Uczeń Simona
|
juhu07 napisał(a): Developer -2x słoik z paskudztwem Ja to samo. EDIT: + Filary (wszystkie 4) też z jakiegoś questu, oraz glejt dolnego kemenak. Scitie. Torgerd napisał(a): Dlaczego prosisz gmów o usunięcie filarów z eq? Glejtu też nie możesz usunąć samodzielnie? Pozostał Ci questowy? Mea Culpa Torg, sprawdzałem ,,na szybko" co jeszcze mam i nie sprawdziłem czy można wywalić samemu:) Zostają tylko słoiki. done ~~ Inexx _________________ Mówimy NIE Pumpmasterowi pomagającemu czaszkom! Ostatnio edytowany przez Scitie, 22 Cze 2011, o 13:29, edytowano w sumie 1 raz |
21 Cze 2011, o 20:30 |
|
Strona 2 z 16 |
[ 151 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |