Strona 5 z 5 |
[ 49 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
PROPOZYCJA CZACHY I BICIE LOW LV
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Podsumowując cały temat powiem, że wkrótce wprowadzimy bardzo fajne usprawnienie które definitywnie skończy gnębienie niskich poziomów przez wysokie albo na pewno zdecydowanie je ograniczy i utrudni Cierpliwości. Pomysł jest aktualnie testowany i ulepszany. Najprawdopodobniej pojawi się w przyszłym update.
_________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
7 Cze 2011, o 23:22 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 18 Mar 2011, o 19:27 Posty: 24 Miejscowość: Wwa Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Igneel |
bez sensu pomysl zanim coś napiszesz...
czyli jak ja wbije reda to nie bd mógł go zbić na innch czachach? lepiej by bylo gdyby kox z 60lvlem mógłby bić tylko 50+ tak by bylo lepiej _________________ Igneel - Łucznik 70+ ON Sokół - MO 43 OFF |
8 Cze 2011, o 21:33 |
|
Uczeń Simona
|
Nie, bo dajmy na to czasem temu "koxowi" z 60 będzie pyskował 20 i "kox" miałby niemieć jak się odwdzięczyć?
_________________ Mówimy NIE Pumpmasterowi pomagającemu czaszkom! |
8 Cze 2011, o 21:51 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Co do zabijania zwierzaków przez czachy, to ja nazwalem swojego Kurt Cobain i podczas walki: "No chyba nie uśmiercisz Kurta Cobaina?" Działa
_________________ Zauważyłeś kogoś w koszulce z dziwnym numerkiem? To prawdopodobnie użytkownik naszego serwisu! zaloguj się i sprawdź, kim jest osoba, którą dziś spotkałeś w autobusie! Znajdź nieznajomych! |
10 Cze 2011, o 16:00 |
|
Uczeń Simona
|
Kto to Kurt Cobain?
_________________ Mówimy NIE Pumpmasterowi pomagającemu czaszkom! |
10 Cze 2011, o 21:50 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Proszę o nie prowadzenie takich prywatnych rozmówek w temacie Nie służy do tego.
P.S. Nirvana _________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
11 Cze 2011, o 14:23 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Jedyne, co mogę powiedzieć że byłoby dobre, to usunięcie ochrony pvp dla czerwonych czach (tj. dwudniowa ochronka). Nikt, kto ma czerwoną czachę nie nabił jej przypadkiem
|
11 Cze 2011, o 14:29 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
to czachy tez maja dwu dniowa ochrone? omg
|
11 Cze 2011, o 14:55 |
|
Uczeń Simona
|
adrianislaw napisał(a): to czachy tez maja dwu dniowa ochrone? omg Też się dopiero dowiedziałem:) To brzmi jak jakaś pomyłka:) Btw. Bubel, to było pytanie retoryczne. _________________ Mówimy NIE Pumpmasterowi pomagającemu czaszkom! |
12 Cze 2011, o 22:03 |
|
Strona 5 z 5 |
[ 49 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |