Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Rankingi międzyserwerowe - koniec z nudą :) Zbieramy pomysły
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
A ja bym dodał jeszcze tabelkę z udanymi wyprawami na bossy. Przykładowo:
Dzień Boss Postęp wyprawy 10.06.2011 Modliszka Udana _________________ A little knowledge is a dangerous thing. PJONA! |
|
10 Cze 2011, o 18:39 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jestem Za !:)
_________________ Spinners - 40 lev. s2. |
|
10 Cze 2011, o 19:39 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
I jeszcze największa ilość ofiar!
_________________ dr 120 |
|
10 Cze 2011, o 20:04 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Jestem za oprócz niektórych moim zdaniem przesadzonych osiągnięć takich jak:
Cytuj: - Zakup platyny w przeciągu: 1 dnia / tygodnia / miesiąca (*niepotrzebne skreślić) - Rekordowa ilość postów - Najszybszy awans lvl'owy w przeciągu np. miesiąca - największa dokonana transakcja (kupno / sprzedaź) [można rozdzielić lub połączyć, jak kto woli] - Czas zalogowania [chodzi tu o ukazanie, który gracz właśnie gra, ile min / h temu był zalogowany] Ostatnie logowanie mamy dostępne na liście przyjaciół - Najwięcej expa zdobytego w przeciągu: 1 dnia / tygodnia (*niepotrzebne skreślić) Reszta była by jak najbardziej okey. To bardzo fajny dodatek A właśnie z takich dodatków i smaczków składa się cały obraz gry. _________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
|
11 Cze 2011, o 19:07 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
B.dobry pomysł. Jestem ZA
_________________ PumpMasterowi mówimy NIE S3 |
|
11 Cze 2011, o 19:43 |
|
|
Duma Forum!
|
Wrzucę Wam to co ja sam prowadzę od 3 mcy
Załącznik: top10.jpg Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
|
11 Cze 2011, o 21:38 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Uwaga
Zbieramy zakręcone pomysły na rankingi międzyserwerowe Gdy ubiera się ich dość trochę, poprzez głosowanie wybierzemy najlepsze _________________ Być neutralnym w walce dobra ze złem, to opowiadać się po stronie zła Andrzej Sapkowski, Lux Perpetua |
|
30 Cze 2011, o 08:43 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Proponuję rangę;
Jestem Niobem. NIOBEE!!! Dawno Cie nie widziałem. Szukam Cie od lutego! Sieemano! Tutaj zbysio! |
|
30 Cze 2011, o 20:52 |
|
|
Duma Forum!
|
@zbyszek dziwy
a co miałaby oznaczać taka ranga? jest w tym jakiś ukryty sens związany z Taern czy drugie dno nie związane z Taern? |
|
30 Cze 2011, o 21:57 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Nie jest to związane z Taern i nie ma drugiego dna.
Po prostu fajna nazwa. Skojarzyła mi się z nickiem Niobe. Jak nie pasuje ta ranga. To spoko. Możecie *ciach* ***Tenerissa |
|
30 Cze 2011, o 22:02 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |