Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Profil Gracza
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Osobiście sądzę że jestem inteligentny i wybacz, doskonale rozumiem. Przynajmniej kogoś, kto stara się coś przekazać.
Ranking składałby się z setek i tysięcy linków url, które prowadziłyby do setek i tysięcy profili, w których widać, czy dana postać nosi akurat taką, a nie inną broń. Wiesz, ja bym nie chciał by ktoś zawsze wiedział, że mam na sobie w danej chwili np. garhil (jakbym go miał, ofc) zamiast ishelmu, bo to może zbyt wiele mówić komuś, kto nie jest mi przychylny. Dodatkowo, nadal moja idea możliwości zostawiania krótkiej notatki bardziej przypada mi do gustu. Avatar też byłby opcją do przyjęcia. Oczywiście nie wspominam, że każdy mod i GM miałby od choroby więcej roboty, przy pilnowaniu profili. Nie wspomnę też o obciążeniu servera. To już nie moja kwestia. |
11 Cze 2011, o 19:16 |
|
Uczeń Simona
|
Prosze o wypowiedzi modów
|
11 Cze 2011, o 19:32 |
|
Duma Forum!
|
Swojego czasu tez nad tym myslalam, ale po zastanowieniu dochodze do wniosku, ze taka zmiana jest zbedna.
|
11 Cze 2011, o 22:22 |
|
Chodząca legenda
|
Jak dla mnie też zbędna sprawa - będziesz sprawdzać jak kto jest ubrany w rankingu? Nie widzę w tym żadnego celu, hajtów nie masz co oglądać, każdy ubrany jest tak samo, a w każdym zakresie lvl ubrani gracze są bardzo podobnie, zależy tylko czy mają kasę, czy nie.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
11 Cze 2011, o 22:30 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 53 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |