![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ospały Grześ
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Dziś byłem na Grzesiu z graczami: Sheyk i Shiantis (s3). Sheyk zaatakował przez przypadek Grzesia, nie mieliśmy już many i kondy. Po paru rundach Sheyk (vd) padł, a po kilkunastu Shiantis (łuk). Ja (barb) zostałem sam i przez ponad 50 rund biłem się z Grzesiem, a ten nie zadał mi ani 1 pkt dmg, nie wszedł mu też żaden urok (miałem 2 PA w obronę na uroki). Mam 37 lvl i 36% obrony przed urokami. Bug?
Ostatnio edytowany przez Molibdenowy, 13 Cze 2011, o 18:33, edytowano w sumie 1 raz |
13 Cze 2011, o 18:30 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
Może miałeś farta?
![]() ![]() edit: co do cienia to zdarzało się, ale różnie jak piszecie - raz 0, raz normalnie. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro, 13 Cze 2011, o 18:49, edytowano w sumie 1 raz |
13 Cze 2011, o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Mieć farta przez ~50 rund?
![]() |
13 Cze 2011, o 18:33 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Jest taki fajny bug, każde uderzenie cienia zada 0 dmg, żaden urok nie wejdzie. Chociaż, dzisiaj na tym bugu wpadło mi otępienie, a zwykle odbijałem... dziwne
![]() Szkoper miał coś z tym zrobić, jak ufi zaczął spamować forum i shouta, ale nadal często go spotykam, u siebie i innych. |
13 Cze 2011, o 18:45 |
![]() |
![]() |
|
Nom, z cienia bił za 0 dmg
![]() |
13 Cze 2011, o 18:47 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Aż się dziwię, 50 rund bicia, będąc nieśmiertelnym? Wiesz co to rzucanie kamieniami, by zmienić obronę?
![]() Bug na osobę, nie na drużynę. Mieli pecha ![]() |
13 Cze 2011, o 18:50 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 1 Maj 2011, o 18:35 Posty: 1643 Miejscowość: RZE Podziękowano: 302 razy Otrzymanych podziękowań: 400 razy Nick w grze: Buszcik ![]() |
Byleś nieśmiertelny i biłeś go przez 50 rund 37 barbem?
Gz wyczynu bo po 20 rundach powinien zejść _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
13 Cze 2011, o 18:57 |
![]() |
![]() |
|
Napisałem w pierwszym poście, że atakując go nie mieliśmy kondy i ja co 2 rundy dopiero miałem kondę na atak
![]() |
13 Cze 2011, o 19:13 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Grzes od poczatku nie zadawal Tobie zadnego DMG i nie weszly mu absolutnie zadne debuffy na Ciebie, czy zaczelo sie to dziac od jakiegos konkretnego momentu?
|
13 Cze 2011, o 21:59 |
![]() |
![]() |
|
Od początku
![]() |
13 Cze 2011, o 23:16 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |