![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
walka 4v1 na zimowej o co biega?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Sytuacja wygląda następująco:
Byłem w składzie: Thedaq, piterro torn beleth i ja na zimowej. Zaatakowali nas: Wulfgar, dzys paskudna i chrustas. U nas prowadził thedaq ma czerwona czachę i on prowadził u nich wulfgar. Po walce zostaliśmy zakatowani i wszystkich wywaliło z walki tylko ja sam zostałem. Moim pytanie jest następujące jak to możliwe skoro na zimowej nie ma czerwonego pola a u nich prowadził wulfgar który niema czerwonej czachy i nie jest w gildii nas zaatakował to raz a po drugie dlaczego u mnie wszystkich wywaliło a u nich nikogo skoro ja tylko jestem w gildii i dzys jest tylko w gildii u nich. Sytuacja była podobna w innym miejscu i to my atakowaliśmy ale w takim przypadku było tak że osoby z poza gildii byli wywalani a tu zadziałało to inaczej i u nich nikogo nie wywaliło, a u nas wszystkich i na dodatek ja nie byłem osobą prowadzącą! Proszę o logiczne wyjaśnienie takiej sytuacji. _________________ Atero druid s1 112lvl Idmager vd s1 67lvl Umbriel rycerz 46lvl |
13 Cze 2011, o 20:48 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 27 Lut 2011, o 10:24 Posty: 627 Miejscowość: Mokradła . Podziękowano: 101 razy Otrzymanych podziękowań: 154 razy Nick w grze: DaQu Serwer: Tolnor ![]() |
U nas RS byłem ja I pit u nich tylko dzys ktory nie prowadzil
Tez mi się to wydaje jakims bugiem .. to samo kiedys mialem z harym pod wiezą Urbanek i apsik zaatakowali nas 2 ( ja rs a hary normal czacha ) i tylko hary walczył ja dopiero musiałem wbic @Edit Moze ktoś tu włada tajemnymi Mocami taernu ?? |
13 Cze 2011, o 20:58 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Na pewnio nikt niczym nie włada
![]() Próbowałem to rozwiązać we wszystkie strony - nie mam pojęcia jak to możliwe. + Przenoszę + Ostrzeżenie (zły dział) - Lester _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
13 Cze 2011, o 21:16 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
wywala osoby objęte ochroną (w przypadku atakowania grupy, w której ktoś obroną objęty nie jest). Nie chce mówić, czy dzieje się tak w przypadku atakowania na "żółtych polach" grupy z czerwoną czaszką, jeśli czaszka ma ochronę.
Ale to, że pozostała część grupy miałaby ochronę PvP wydaje mi się póki co logicznym wyjaśnieniem. Ochronę miała max. 1 osoba od Atera ![]() @down ja pisałem, jak to wygląda w teorii z moich informacji. nie wiedziałem jak to było u was z ochronami. Ostatnio edytowany przez 3siu, 13 Cze 2011, o 21:51, edytowano w sumie 1 raz |
13 Cze 2011, o 21:31 |
![]() |
![]() |
|
czyli z tego wynika ze jak ktoś ma ochronę u mnie choćby 1 osoba to wszystkich wywala? no ok ale pytanie czemu mnie tylko nie wywaliło i jak to możliwe że zaatakowali wszyscy mnie na żółtym polu. Co najwyżej powinno być w tym przypadku 1v1 bo tylko ja i dzys byliśmy w gildii. Czyli jak to w końcu jest że na żółtym polu walczyłem???
_________________ Atero druid s1 112lvl Idmager vd s1 67lvl Umbriel rycerz 46lvl |
13 Cze 2011, o 21:43 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 27 Lut 2011, o 10:24 Posty: 627 Miejscowość: Mokradła . Podziękowano: 101 razy Otrzymanych podziękowań: 154 razy Nick w grze: DaQu Serwer: Tolnor ![]() |
Raczej ja thorn i beleth nie mielismy ochronki nie wiem co z pitem
|
13 Cze 2011, o 21:59 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Jak mnie pamiec nie myli to graczy spoza gildii wywala tylko jak ich druzyna zostanie zaatakowana, jesli natomiast sa w druzynie atakujacej to wszyscy zostaja.
|
13 Cze 2011, o 22:08 |
![]() |
![]() |
|
no ale jak to możliwe że osoba spoza gildii mnie zaatakowała bo ona prowadziła na żółtym polu na dodatek jak ja jeszcze nie prowadziłem?
[Przetestuje na s0 i powiem, czy to mozliwe - Mysth] _________________ Atero druid s1 112lvl Idmager vd s1 67lvl Umbriel rycerz 46lvl |
13 Cze 2011, o 22:16 |
![]() |
![]() |
|
no świadkowie są że tak się stało wiec proszę testuj
_________________ Atero druid s1 112lvl Idmager vd s1 67lvl Umbriel rycerz 46lvl |
13 Cze 2011, o 22:25 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Jeżeli miałeś wojnę z gildią, w której był Dzys to wszystko jest ok. Walka została potraktowane jako walka gildiowa między twoją gildią a gildia Dzysa. Nie ma znaczenia kto prowadzi drużynę.
Twoją drużynę całą wywaliło ponieważ gracze neutralni muszą mieć możliwość zdecydowania czy chcą się mieszać w gildiowe spory czy nie. |
13 Cze 2011, o 22:29 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |