![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
walka 4v1 na zimowej o co biega?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 10 Sie 2010, o 15:00 Posty: 119 Miejscowość: Zielona Góra Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 24 razy ![]() |
drygu napisał(a): Jeżeli miałeś wojnę z gildią, w której był Dzys to wszystko jest ok. Walka została potraktowane jako walka gildiowa między twoją gildią a gildia Dzysa. Nie ma znaczenia kto prowadzi drużynę. Twoją drużynę całą wywaliło ponieważ gracze neutralni muszą mieć możliwość zdecydowania czy chcą się mieszać w gildiowe spory czy nie. ale neutralnych graczy z przeciwnej druzyny ktora atakowala nie wywalilo ... oni nie maja mozliwosci decyzji ...?? _________________ Iksi 134 lvl s1 MO "Królowa jest tylko jedna !" by Apsik ![]() |
13 Cze 2011, o 22:31 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Są w grupie z atakującym czyli zgadzają się na jego poczynania.. więc de facto jest ok.
_________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
13 Cze 2011, o 22:36 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
W wypadku drużyny agresywnej jest to raczej zbędne. Osoba prowadząca drużynę raczej konsultuje ze swoją drużyną czy chcą pomóc czy nie. Jeżeli nie to zawsze mogą uciec po 1 rundzie.
Swoją drogą to właśnie po to są w tej chwili prowadzone testy na s0 aby ustalić takie rzeczy ;] Takie rozwiązanie zostało przyjęte kiedyś po pierwszych testach walk gildiowych i waydaje mi się sensowne. |
13 Cze 2011, o 22:38 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
ok rozumie że gracze neutralni powinni mieć możliwość wyboru walki ale tak też powinno być z graczami z drużyny atakującej też powinni mieć możliwość. W sumie to w tej walce 4v1 to mnie nie bili dali mi uciec poza wulfgarem osobą która prowadziła i zaatakowała w tej sytuacji teoretycznie gracz neutralny acz kol wiek jest to dla mnie sytuacja normalna gdyż on w walce 1v1 zawsze ucieka a atakuje w 3 lub 4 na jednego. W każdym bądź razie sytuacja została wyjaśniona:) thx prezes za info
_________________ Atero druid s1 112lvl Idmager vd s1 67lvl Umbriel rycerz 46lvl |
13 Cze 2011, o 22:41 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
a i podziękowania dla graczy:
paskudna, dzys i chrustas za zachowanie się feer w tej sytuacji _________________ Atero druid s1 112lvl Idmager vd s1 67lvl Umbriel rycerz 46lvl |
13 Cze 2011, o 22:48 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
mhm... ok ja zamykam.
_________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
13 Cze 2011, o 22:48 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |