![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Cham- obraza czy nie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
No ja tutaj sprzecznosci zadnej nie widze, przeciez obaj napisali Ci to samo, krejzi na prawde, daj juz temu spokoj bo nie mam juz na Ciebie sily. Ogarnij sie, przestan doszukiwac sie niesprawiedliwosci, wszystkich traktujemy tak samo i nie ma dla nas znaczenia czy karamy kogos kogo znamy z gry, czy zupelnie obca osobe. Nie chce wiecej widzec od Ciebie kolejnych bezpodstawnych wnioskow. Nikt nie ma czasu zeby sie z Toba klocic na forum. Sprawe uwazam za zakonczona.
|
15 Cze 2011, o 21:52 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 27 Maj 2011, o 00:37 Posty: 89 Miejscowość: dortmund Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
Mystheria napisał(a): Cham to po prostu gbur i prostak, ktos bez kultury. To czy jest to obraza zalezy od sytuacji. . jak by niebylo to jest obraza, i tu niepowinno sie oceniac czy dana osoba z zachowywania jest mila i sympatyczna czy odwrotnie...to tak jak by ktos napisal krejzi to szmata i mu knebla nikt nie da bo ja zla i niedobra jestem zazwyczaj z zachowania tak ? nie zle podejscie do omijania regulaminu czatu...brawo dla gm-ow |
15 Cze 2011, o 21:57 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Jestes kompletnie niereformowalna, powtorze, przemysl swoje zachowanie, zamykam.
|
15 Cze 2011, o 21:59 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |