Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Burdel vs. Zamtuz
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum!
|
Już od jakiegoś czasu irytuje mnie wyświetlająca się nazwa obok Karczmy w Trentis - chodzi mi o "Burdel". Nie jest to ani eleganckie ani 'klimatyczne' słowo. Dlatego proponuję zmianę na bardziej adekwatne: "Zamtuz" - określa to samo ale jest właściwe dla konwencji i stylistyki gry. Co Wy na to?
|
14 Cze 2011, o 20:07 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Za.
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
14 Cze 2011, o 20:29 |
|
Duma Forum!
|
Zgadzam sie ze zmiana, ale Zamtuz to troche zbyt skomplikowane slowo dla naszych graczy (podobnie jak garbarz ) wiec moze zamiast tego Dom Publiczny, albo Dom Rozkoszy?
|
14 Cze 2011, o 21:56 |
|
Duma Forum!
|
niech się młodzi uczą nowych słów, nawet jeśli to archaizmy a zdecydowanie pasuje do stylistyki gry
|
14 Cze 2011, o 21:59 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jak dla mnie to tylko drobna kosmetyczna zmiana. Nie ma potrzeby wprowadzania, ale nie ma nic przeciwko. Ogólnie - nie mam zdania w tej sprawie, jak wprowadzą, to wprowadzą, jak nie, to nie.
|
14 Cze 2011, o 21:59 |
|
Pogromca Valdaroga
|
~~UP
Jak nie masz zdania to po co spamujesz? hmmm...Zamtuz no ciekawe to słowo pierwszy raz się z nim stykam Klimatycznej brzmi "zamtuz" _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
14 Cze 2011, o 22:05 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Popieram takze stwierdzenie: Niech sie mlodzi ucza
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
14 Cze 2011, o 22:07 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Mi się podoba nazwa "dom rozkoszy", ale ok...
Zamtuz, może być. ^^ _________________ - by Xarxas |
14 Cze 2011, o 22:48 |
|
Chodząca legenda
|
Jak dla mnie spoko, ale trzeba od razu poprawić wszystkie dialogi w Q tragarz, burdelmamę zastąpić jakąś inną nazwą itp. Chyba trochę za dużo roboty
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
15 Cze 2011, o 13:12 |
|
Walczący z drzewcami
|
DOM ROZKOSZY!
Hah Osz, kurde. Mnie się burdel podoba. Pewnie prostytutki tanie mają, więc na miano "agencji towarzyskiej" nie zasługują. Burdel jest dla mnie idealny. Ma być brudno, ma być tanio, ma być brutalnie! _________________ Marzena, cześć. |
16 Cze 2011, o 15:49 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |