![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pump master
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 16 Mar 2011, o 12:50 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Pump master to chyba najbardziej poroniony pomysł tworcow tej gry...
Male lvle moga teraz bezkarnie pluc czlowiekowi w twarz a jedyna metoda na cos takiego jest "poskarzenie" sie GMom (ZAL ciec dostanie knebla i tyle - 0 satysfakcji przynajmniej dla mnie). Kolejny aspekt wale druta tuz obok niego stoi jego ziomek i wiem ze zaraz dolaczy walka by byla uczciwa(we 2 juz pare razy mnie rozlozyli) ale pomidor pojawia sie pump master wiec walcze z drutem, mo, przerosnietym pump masterem no i do tego jeszcze 2 ogarami... Chyba cos tu nie gra... |
17 Cze 2011, o 16:09 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Masz już temat z zażaleniami o pumpie.
_________________ "Żeby ktoś miał szczęście, ktoś inny musi poczuć jego brak." Chodzić po świecie nie znając jego zasad, to jak błąkać się po wielkiej bilbiotece nie dotykając książek. |
17 Cze 2011, o 16:47 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Ja tu tylko dodam, ze jak ktorys gracz notorycznie obraza innych na priv, bocznym itd to my sie w kneble nie bawimy
![]() |
17 Cze 2011, o 16:56 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |