Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sugestia na Klnięcie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam, mam taką sugestię co do kar dla graczy "przeklinających .
Słowa "kur*a, Hu* Itp Wiadomo jakie Były by komendą Która przenosi do więzienia , na jakis czas , ta komenda by byla jak wiadomo dla kazdego Np: ŚlepaProca: Ja pierdo*e Ale dziś pada I tu odrazu TP do Więzienia na odsiadke Co o tym myślicie ?? Gdy nie ma moda , albo przeoczy coś to go to wyręczy |
19 Cze 2011, o 21:14 |
|
Chodząca legenda
|
Rozumiem, że automatyczne przerzucanie do więzienia za użycie wulgaryzmu na czacie. Pytanie tylko na jak długo, za jakie słowa oraz czy za "wiązankę" czas byłby liczony i sumowany od każdego słowa, czy kara taka sama jak za jedno?
Ogólnie dla mnie może być, chociaż często zdarza się pomylić okna czatów i napisać coś niewłaściwego, wtedy knebel tylko czasem jest karą, a odsiadka uniemożliwiałaby granie. @edit: knebla masz 10 minut i możesz dalej wszystko robić, więzienie to na minute chyba, a nie na 30 _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro, 19 Cze 2011, o 21:31, edytowano w sumie 1 raz |
19 Cze 2011, o 21:17 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Tak ,dobrze rozumiesz , co do wiązanki to nie wiem, Programistą jako takim nie jestem, znam sie tylko na grafice . wiec nie przydam sie ^^ , myślę ze da sie zrobic na sumowanie 30 min-1 za Przeklenstwo dobry wybór , i więzenie by było w trentis albo na jakiejś wyspie i Można by Obserwować , albo zatrudnić się o prace Klawisza
|
19 Cze 2011, o 21:26 |
|
Duma Forum!
|
Jestem przeciw. Czasem moze sie zdazyc, ze komus sie napisze przeklenstwo, albo zrobi to w gniewie, ale to zbytnia blahostka, by za takie pojedyncze przypadki odsylac do wiezienia.
Jesli natomiast ktos bedzie notorycznie lamal reg czatu, to najprawdopodobniej sie tam dostanie |
19 Cze 2011, o 23:43 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Jeśli jakiś gracz, będzie spamował/używał wulgaryzmów z rozmysłem, pod nieobecność +moderator, inna osoba, może zrobić screena, i potem podesłać odpowiedniej osobie. :]
_________________ - by Xarxas |
19 Cze 2011, o 23:57 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Cytuj: Jestem przeciw. Czasem moze sie zdazyc, ze komus sie napisze przeklenstwo, albo zrobi to w gniewie Jasne jasne Kto na niby pisze Przekleństwa ?? Chyba nikt mądry wiadomo zie jak sie ktos wkurzy to moze napisac ,ale nie obrażając , ale mozna zrobic tak: ŚlepaProca: Ku*wa mać Idzie ktos na freda czy nie Serwer:Otrzymałeś Ostrzeżenie 1/3 ŚlepaProca: Ale jestes Ch*ju Cienki , znowu padłeś Serwer:Otrzymałeś Ostrzeżenie 2/3 ŚlepaProca: Ty ten Quest jest chyba jakis Zj*bany nie rób go Serwer:Otrzymałeś Ostrzeżenie 3/3 ŚlepaProca: Kur*a Serwer: i tu by było Odsyła Ciędo Jail'a i pisze czas TO jest bardzo dobry pomysł sądze by zrobilo się Lżej modom , i nie upiekło by się kazdemu z tego co zauwazam kilka razy dziennie , albo mod Przysypia albo Pisze "nie pisz tak" a kto inny dostanie 10-60min Ersar Uprzedziles mnie lekko , Tak , ale po co czkeac robic Ss i wstawiac na forum czy pisac tez do moda , jak Taki AutoMod moze robic to za Ciebie ?? , nie wkurzalo by CIę to jakby Ci ktos all time pisal na prv ?? "Ej bo on mi powiedzal ze jestem CH*jem" |
19 Cze 2011, o 23:59 |
|
Zabójca Tilsai
|
Jestem zdecydowanie przeciwko automatom do knebli/więzień, z prostego powodu automaty lubią się psuć a kreatywny gracz znajdzie milion kombinacji aby obejść system.
_________________ W grze od 24.12.2010 W ekipie od marca 2011 |
20 Cze 2011, o 00:21 |
|
Chodząca legenda
|
Ciekaw jestem, czy za "kurvva", "kurfa" "kurva" itp byłyby kneble czy więzienie. Ciężko będzie to wszystko ogarnąć.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
20 Cze 2011, o 00:23 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Mar 2011, o 17:52 Posty: 8 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jest prosty sposób na rozwiązanie problemu wulgaryzmów. Należałoby wprowadzić skrypt, który automatycznie daje knebel kiedy ktoś przeklnie na czacie.
Takie coś funkcjonuje w innych tego typu grach. _________________ Octavius MO 68 lvl s1 |
20 Cze 2011, o 01:58 |
|
Duma Forum!
|
Octavius napisał(a): Jest prosty sposób na rozwiązanie problemu wulgaryzmów. Należałoby wprowadzić skrypt, który automatycznie daje knebel kiedy ktoś przeklnie na czacie. Takie coś funkcjonuje w innych tego typu grach. No nie wiem, sadze, ze u nas zaleta jest to, ze to prawdziwi ludzie knebluja. Z tego co mi wiadomo, to za to glownie zachwala sie nasz czat. |
20 Cze 2011, o 03:51 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 51 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |