Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
wylogowywanie podczas wczytywanie
wylogowywanie podczas wczytywanie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 18 Cze 2011, o 11:21 Posty: 12 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
jak juz pisalem post nizej mam problem z ladowaniem walki w grupie.
czy sadzicie ze to dobry pomysl by wyrzucalo z gry po 30 sekundach? co mniej boli: wyrzucenie czy zgubienie jednej rundy(niezawsze)? _________________ ZxExUxS |
19 Cze 2011, o 19:56 |
|
Duma Forum!
|
Ehh, pisalam Ci, to nie o to chodzi, że Ty zgubisz runde, ale o to, że inni w drużynie czasem przez Ciebie też mogą gubić rundy.
|
19 Cze 2011, o 19:58 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 18 Cze 2011, o 11:21 Posty: 12 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
tak wiem ale chodzi wlasnie o to czy lepiej zgubic runde czy stracic z druzyny druida i polegnac w walce?
tak jak bylo w przypadku walki z ichim. zostalem wyrzucony i nie moglem dolaczyc gdyz druzyna stala w takim miejscu ze niemozliwe bylo dojscie do niej. i w takim wypadku pozostaje takim jak ja solowani. ale kto ubije solo smoka? albo zakonczenie kariery w swiecie taern... wiec nie zawsze zmiany bywaja na lepsze:) pozdrowiam _________________ ZxExUxS |
19 Cze 2011, o 20:04 |
|
Pogromca Valdaroga
|
To nie jest rozwiązanie.
Jeśli ktoś ma tak zamulający internet, że nie wyrabia się w takim czasie to wątpię czy jego obecność w walce cokolwiek by zmieniła skoro ma takie lagi. P.S. Dział błędy w walce raczej nie nadaje się na tworzenie takich ankiet. Przenoszę do propozycji w Grze. _________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
19 Cze 2011, o 20:09 |
|
Chodząca legenda
|
Co do tematu - sądzę, że lepiej pozbyć się takiej osoby. Ekipa bez druida ma szansę pograć / uciec, a tracąc rundy nawet z druidem nic nie zrobią, a on sam nic nie pomoże, nie uleczy, a reszta traci szanse. Spotkałem się z takim przypadkiem, że grałem 2x tą samą strategię, a druid się zaciął, nic nie zrobił i padł, bo się przez 3 rundy nie uleczył. Dla niego byłoby lepiej dostać kicka, a i ja spokojnie bym sobie uciekł.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
19 Cze 2011, o 21:07 |
|
Uczeń Simona
|
bubelage
ehh wiesz co to cache przegladarki internetowej? (mam nadzieje ze wiesz) więc nie mów teraz że no osoba caly czas laguje - najwiekszy problem jest kiedy? po upie gdy gostek ma czysty cache przegladarki i laduje all od nowa a teraz wlasnie po tym upie osoby z wolnym laczem nawet nie moga nic wczytac bo ich wywali jest na to sposob -> isc solo, ale jak to juz gdzies wczesniej czytalem na temat balansu klas postaci by kazda profa potrzebna byla i rowna "taern to gra grupowa" czyli mozna powiedziec ludzie z wolniejszym laczem sa odcieci od tej sprawy i to zrozum bo co czytam twoja wypowiedz to mowisz ze wolne lacze zawsze lagi -> nonsens o ile w cachu cos sie znajduje (wtedy laduje tylko postac gostka ktory jest nowy w grupie) i tyle |
20 Cze 2011, o 11:17 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jak dla mnie 30 sekund jest za mało. Za każdym razem mnie wylogowuje.
_________________ Masart s2 |
20 Cze 2011, o 17:21 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |