![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Grafika
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 26 Lut 2011, o 12:43 Posty: 59 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Od dawien dawna jest problemem z kickowaniem, lagowaniem i traceniem rund w walkach grupowych. Wiem, że jest dostępna opcja grafiki "najniższa" jednak w moim przypadku nie poprawia rozgrywki w walkach drużynowych. Nie jest to także tylko mój problem i może istnieje możliwość jeszcze dodania jednej opcji grafiki - bardzo ubogiej w elementy itp ? tym bardziej otoczenia, bo one w pvp raczej nie zauważane
![]() |
21 Cze 2011, o 14:24 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
najlepiej bez wszystkich efektow
![]() _________________ Kumple |
22 Cze 2011, o 01:09 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Cytuj: tym bardziej otoczenia, bo one w pvp raczej nie zauważane Sprawdź, czy masz włączone Przyśpieszenie sprzętowe w ustawieniach Flasza (prawy klawisz myszy w grze). _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
22 Cze 2011, o 01:17 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 26 Lut 2011, o 12:43 Posty: 59 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Tak mam włączone przyspieszenie sprzętowe. Sprawdzałem ustawienia flesza w grze i globalne - w sumie nic nie idzie zmienić jeśli chodzi o podstawową wiedzę użytkownika.
|
22 Cze 2011, o 06:50 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Sty 2011, o 06:55 Posty: 438 Miejscowość: Bdg Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy ![]() |
No niestety, ale nawet na dobrym sprzęcie, jak jest 5 vs 5 to na najwyższych detalach nie uciągniesz 30fps ... co jest dziwne
![]() Mało tego, wczoraj testowałem na nowym lapku z nowo postawionym systemem, procek AMD z zegarem 2 z hakiem GHz, 2GB ramu i grafa Radek HD5470 i dopiero na średnich detalach było całkowicie płynnie. Powrót do Flash 9 upłynnia trochę grę. EDIT: Z moich obserwacji: jeśli podczas gry, rozmawiamy z kimś na nowym gg (ktore używa flasha), u mnie fps spada z 30 do <10. Ja mam lapka IBM z Pentium M 1,6GHz i 1GB ramu ![]() ![]() _________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch ![]() Brotherhood Of Death |
22 Cze 2011, o 07:40 |
![]() |
![]() |
|
no może i coś w tym jest tylko gg to ja używam na aqq i nie sprawdze u siebie
![]() |
22 Cze 2011, o 14:48 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |