Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Forum, wybór wystroju.
Forum, wybór wystroju.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Mam propozycję, aby zrobić na forum opcje wyboru ,,outfitu" w której znajdowała by się opcja która jest teraz, bardzo ładna nie powiem (byłaby ustawiona domyślne), oraz druga opcja, ,,czysty" (czarne, białe, szare, różowe tło wg upodobań w miarę jednolite ale nie zlewające się:) outfit, bez zbędnych grafik oraz tym podobnych.
Chodzi o to, że część osób, niewielka część ale na pewno ,,paru" ich jest, korzysta z forum na urządzeniach mobilnych typu telefony, kalkulatory, zegarki analogowe, na których forum po updatcie działa trochę mozolnie. Dodana ankieta gdyby ktoś miał ochotę się wypowiedzieć Chciałbym jeszcze prosić o komentarz w poście, jaką opcje wybraliście i dlaczego NIE _________________ Mówimy NIE Pumpmasterowi pomagającemu czaszkom! |
22 Cze 2011, o 19:08 |
|
Duma Forum!
|
Tak, ja sobie walne taki róż, że mi nawet Sylwusia pozazdrosci ^^
A tak na serio to podoba mi sie pomysl, forum powinno byc przyjemne dla oka, a kazdy ma swoj gust. |
22 Cze 2011, o 21:06 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Ach, niech się zgodzę!
TAK> _________________ - by Xarxas |
22 Cze 2011, o 22:24 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Przyzwyczaiłem się do tego wyglądu
Dałem NIE Dla mnie niepotrzebny bajer Są ważniejsze sprawy _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 Ostatnio edytowany przez Buszcik, 23 Cze 2011, o 08:31, edytowano w sumie 1 raz |
22 Cze 2011, o 22:25 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ale zostawisz sobie ten wygląd ,a inni sobie wybiorą inny.
_________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry 14.12.2010 . Takich czasów nawet najstarsi górale nie pamietają. Jestem z wami już rok!!! |
22 Cze 2011, o 22:41 |
|
Uczeń Simona
|
SARNASESo napisał(a): Ale zostawisz sobie ten wygląd ,a inni sobie wybiorą inny. Dokładnie, chyba ktoś wyżej nie doczytał dokładnie mojej propozycji. _________________ Mówimy NIE Pumpmasterowi pomagającemu czaszkom! |
22 Cze 2011, o 23:15 |
|
Duma Forum!
|
No niestety, jest wiele opcji, ktorych wprowadzenie nie zaszkodzi, a niektorym umili zycie, ale przy wprowadzaniu ich trzeba brac tez pod uwage oplacalnosc.
|
23 Cze 2011, o 02:15 |
|
Chodząca legenda
|
Mnie specjalnie nie przeszkadza możliwość wyboru wyglądu forum, ten mi się podoba, a co do pomysłu wybrałem nie, ponieważ są ważniejsze sprawy (tak sądzę) niż kolejne wyglądy forum, ale sama idea zacna
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
23 Cze 2011, o 02:21 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Niektórzy myślą i nie wiedzą że są ważniejsze sprawy tylko sobie umilają niepotrzebnie grę. Załosowałem na NIE i przecież forum jest od tego aby czytać a nie ma wyglądać.
_________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry 14.12.2010 . Takich czasów nawet najstarsi górale nie pamietają. Jestem z wami już rok!!! |
24 Cze 2011, o 15:41 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 106 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |