Strona 2 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ankieta - dzień i noc w Taernie
Ankieta - dzień i noc w Taernie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
hmm niewiem ale można by spróbować
Więc TAK |
|
23 Cze 2011, o 20:56 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
jak ty to świtny pomysł
|
|
23 Cze 2011, o 20:56 |
|
|
Uczeń Simona
|
Tak ja to wymyśliłem.
_________________ "Chęć stania się kimś innym jest marnotrawstwem osoby, którą jesteś." |
|
23 Cze 2011, o 20:57 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Buszcik napisał(a): Dałem NIE Są ważniejsze rzeczy do zrobienia Pomysł mi się nie podoba Na przykład? _________________ Letian 24 lvl - Łucznik s2 Wciąż nowi ludzie, lecz zawsze stare zasady. Jestem jaki jestem - i dobrze mi z tym. |
|
23 Cze 2011, o 20:58 |
|
|
Uczeń Simona
|
Tak ja to wymyśliłem.
_________________ "Chęć stania się kimś innym jest marnotrawstwem osoby, którą jesteś." |
|
23 Cze 2011, o 20:59 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Letian napisał(a): Buszcik napisał(a): Dałem NIE Są ważniejsze rzeczy do zrobienia Pomysł mi się nie podoba Na przykład? skończyć gildię, zrobić zabezpieczenie przed oszustwami przy zakupie platyny (paczki?), nowa kraina dla wysokopoziomowców... wymieniać dalej? nie chciejcie zrobić z Taernu jakiejś Tibii, Simsów, Metina czy innego badziewia... |
|
23 Cze 2011, o 21:05 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Buszcik napisał(a): Dałem NIE Są ważniejsze rzeczy do zrobienia Pomysł mi się nie podoba Jest to zaciągnięte z innych gier. Popieram słowa Buszcika i jestem na NIE NIE NIE i jeszcze raz NIE _________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry 14.12.2010 . Takich czasów nawet najstarsi górale nie pamietają. Jestem z wami już rok!!! |
|
23 Cze 2011, o 21:07 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Letian napisał(a): Buszcik napisał(a): Dałem NIE Są ważniejsze rzeczy do zrobienia Pomysł mi się nie podoba Na przykład? To naprzykład: viewtopic.php?f=123&t=6325 (Platyna jako Item) gildie podklasy @ DOWN Pisz kreatywniej a nie posty nabijasz sobie "wynalazco pomysłów jedno-linijkowych" _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 Ostatnio edytowany przez Buszcik 23 Cze 2011, o 21:11, edytowano w sumie 2 razy |
|
23 Cze 2011, o 21:08 |
|
|
Uczeń Simona
|
Warto spróbować
|
23 Cze 2011, o 21:09 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Kwi 2011, o 17:49 Posty: 8 Miejscowość: Wałbrzych Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: TONYMONTANA |
Ja jestem stanowczo na TAAAAK... W końcu urozmaiciło by to trochę grę. A ja VD i moje uderzenia cienia byłoby na miejscu:P
_________________ s1 TONYMONTANA VD 47 lvl |
|
23 Cze 2011, o 21:15 |
|
|
Strona 2 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 62 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |