Strona 3 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ankieta - dzień i noc w Taernie
Ankieta - dzień i noc w Taernie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Ale jak chcesz ciemno do wejdź sobie od jaskini, a jak jasno to w mieście masz dostatecznie jasno. Jest to nawet nie potrzebne po wszystkich utworzonych planach rozwijania tej gry.
_________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry 14.12.2010 . Takich czasów nawet najstarsi górale nie pamietają. Jestem z wami już rok!!! |
|
23 Cze 2011, o 21:20 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Krótki poradnik jak zrobić Noc w Taernie:
Pod monitorem macie takie przyciski.... Odszukaj ten na jasność ekranu: Zmniejsz najbardziej jak się da Masz już noc I włala 100% efekt gwarantowany Polecam _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
|
23 Cze 2011, o 21:28 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
He he . Albo kompletnie wyłącz monitor.
_________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry 14.12.2010 . Takich czasów nawet najstarsi górale nie pamietają. Jestem z wami już rok!!! |
|
23 Cze 2011, o 21:29 |
|
|
Uczeń Simona
|
Z góry przepraszam za lekki offtop.
Buszcik widzę hejtujesz wszystkie pomysły z forum... Jeśli Ci się wydaję, że po tym jakby ten pomysł, czy jakikolwiek się przyjął, prace nad gildiami zostałyby przerwane czy chociażby zwolnine to czuję się zmuszony Cię oświecić, że dla autorów gry też ważniejsze są gildie i podklasy, a takie pomysły jak np. ten z tego tematu, jest gdzieś na dalszą przyszłość. Więc nie napinaj się i nie argumentuj swoich decyzji w każdym poście tymi gildiami/podklasami. Zwracasz komuś uwagę o nabijanie postów, sam też to robisz, komentując wszystko dookoła, tylko nie pomysł (bo komentarz w stylu: ,,Nie, bo są inne ważniejsze sprawy do skończenia" nie jest dla mnie komentarzem pomysłu). @topic, jestem na NIE. Zbędny bajer. Jak już ktoś wspomniał kilka postów wyżej, już słychać upominanie się o to że w pewnych miejscach Taernu jest za ciemno (chociaż uzasadnione jest to bardziej logiką, bo jak na wyspie, na powierzchni w dzień może być ciemno? ). _________________ Mówimy NIE Pumpmasterowi pomagającemu czaszkom! |
|
23 Cze 2011, o 22:08 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Widzę że muszę ci coś uświadomić:
Ja hejtuję Mocne ale OK-przecierpię Po pierwsze dla większości graczy liczą się:gildię,podklasy,platyna jako item czyż nie jest tak? Pomysł akurat nie był genialny więc napisałem tak Buszcik napisał(a): Dałem NIE Są ważniejsze rzeczy do zrobienia Pomysł mi się nie podoba Po prostu wyraziłem swoje zdanie-przepraszam że cię uraziłem Napisałem tak tylko 2 razy w bezsensownych pomysłach włącznie z tym Ten pomysł z tego tematu nie ma przyszłości: 1.Zgapione 2.Bezużyteczne 3.Zbyt kłopotliwe (jest troszkę roboty) 4.Niewielkie efekty 5.Jedna linijka pomysłu Przepraszam ale musiałem to napisać @ProStyler Chociaż jeden mnie poparł... _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 Ostatnio edytowany przez Buszcik 24 Cze 2011, o 11:35, edytowano w sumie 4 razy |
|
23 Cze 2011, o 22:17 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
ehh troche mi się nudzi i ciekawe czy tak wygra czy nie:P
|
|
23 Cze 2011, o 22:37 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Ten pomysł jest fajny jestem na TAK
|
|
23 Cze 2011, o 23:16 |
|
|
Chodząca legenda
|
Ja przeciw między innymi dlatego, że też sądzę, że są ważniejsze sprawy. Głównie dlatego, że nie widzę żadnej informacji co by to zmieniło, jakby to wyglądało, jaki cel takiej zmiany, jakie godziny dnia i nocy - kompletnie nic poza pomysłem, który znam z innej gry i tam ma realny i to bardzo duży wpływ na rozgrywkę.
Może by to najpierw dopracować, opisać, stworzyć dokładny plan i dopiero przestawiać szerzej publice na forum wraz z ankietą? @down - zdecydowanie nie dla zmniejszanie celności w nocy, to nie przejdzie. połowa ludzi gra w nocy _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro, 24 Cze 2011, o 11:21, edytowano w sumie 1 raz |
|
24 Cze 2011, o 00:48 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Sam pomysł z dniem i nocą jest bezsensowny, dlatego dałem nie. Jednak można powiązać porę dnia z innymi czynnikami. Można wprowadzić motyw, iż w nocy i w dzień można spotkać inne stwory (bossów pominę) tak jak to jest w przyrodzie Poza tym nocą można zmniejszyć celność lub wiele innych pomysłów (te są przykładowe).
Jednakże same urozmaicenie dzień/noc chyba nie jest potrzebne. _________________ Vadios s3 |
|
24 Cze 2011, o 10:51 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Popieram Buszcika w 100%.
Poczekajmy aż się administracja upora z najważniejszym później można dodawać nowe rzeczy. Oczywiście jestem na NIE. Czemu? Proste: 1.Guzik to da. 2.Roboty z tym nie mało 3.Znowu będzie płacz- "A bo tu za ciemno jest :C" Rada ode mnie: Jak coś robicie to nie rzucajcie sucharów tylko opiszcie ,rozwińcie to ile tylko możecie. A buszcik dobrze kmini Skończmy ważniejsze a potem zajmujmy się resztą. _________________ Błyskawica ~~DruiD~~ 53 LvL [On] Gromek ~~SheeD~~ 22 LvL [ON] |
|
24 Cze 2011, o 11:21 |
|
|
Strona 3 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |