![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana nicku i płci za platynę
Zmiana nicku i płci za platynę
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
A ja jestem za. Kolejne źródło dochodu dla gry. Poza tym często zdarzają się wymiany postaci, a wtedy ktoś może mieć życzenie zmienić sobie płeć oraz nick, tak samo jak można zmienić wygląd za platynę, z czego obecnie sporo osób korzysta.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
25 Cze 2011, o 19:56 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Szymdaro napisał(a): tak samo jak można zmienić wygląd za platynę, z czego obecnie sporo osób korzysta. nie zgodzę się że sporo osób korzysta bo korzysta z tego tylko męska cześć taernu ![]() ![]() ![]() _________________ nick: Jenna lvl: 32 klasa: VD Cel postaci: wszystko po trochu rar EQ: Czengi i Martumal... wkrótce będzie barba |
|
26 Cze 2011, o 09:45 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 15 Maj 2011, o 17:10 Posty: 594 Miejscowość: s2 Podziękowano: 123 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy ![]() |
Szymdaro napisał(a): A ja jestem za. Kolejne źródło dochodu dla gry. Poza tym często zdarzają się wymiany postaci, a wtedy ktoś może mieć życzenie zmienić sobie płeć oraz nick, tak samo jak można zmienić wygląd za platynę, z czego obecnie sporo osób korzysta. Chyba jedyna osoba zrozumiała, chodzi o DOCHODY. _________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
|
26 Cze 2011, o 18:25 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach
![]() |
To i ja się wtrącę... moim zdaniem zmiana nicku może być, ale płci - nie. No co jak co, ale transwestytyzm w Taernie to już lekka przesada. Natomiast zmiana imienia swojej postaci to fajny pomysł. Czasem nick się znudzi, czasem chce się mieć bardziej klimatyczny i to by było pomocne, a jednocześnie przyniosłoby dodatkowe dochody.
|
|
26 Cze 2011, o 21:05 |
![]() |
|
![]() |
||
Pogromca Valdaroga
![]() |
Czy ktoś tu ma problemy z czytaniem? Nawet w tym temacie zostało jasno przekazane przez jednego z teamu, że będzie możliwość zmiany nicku za platynę.
A zmiana płci za platynę, dla mnie odpada. Ma to sens jedynie kiedy jest wymiana kont, ale wtedy można napisać odpowiednią prośbę - jeśli nawet w takim przypadku administracja będzie temu niechętna, to już na pewno nie będzie zmiany z automatu. Jedno można powiedzieć, w tej grze nie zmuszają do wyciągania kasy z kieszeni przy każdej okazji, a gracz bez płatnych bonusów nie jest zbyt strasznie osłabiony. Dlatego argument o platynie jest jakby dodatkowy, a nie przechylający szale. I tak na 50+ znaleźć kogoś bez premki to spory problem, nie sądzę żeby był zbyt wielki problem z utrzymaniem gry ![]() |
|
27 Cze 2011, o 00:30 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Zdecydowanie jestem przeciw takim zmianom z automatu, możne jedynie w przypadku nowego właściciela postaci, o co powinno byc złożone podanie z uzasadnieniem do administracji
Gracze grający kilka miesięcy jedna postacią raczej sie z nia identyfikują, i takich zmian nie potrzebują (edytor wyglądu jest wystarczający dla tych z narcystycznymi zapędami) a kombinatorom, oszuscikom i takim którzy swoim postępowaniem narobili sobie wrogów nie widze powodu dawać do reki narzędzie które wymaże ich grzeszki _________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. |
|
27 Cze 2011, o 14:43 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Popieram ten pomysł z 2 względów.
1. Kazdemu możne znudzić się lub przestać podobać swój nick z wielu powodów. ![]() 2. Po drugie admini na tym zarobią. ![]() _________________ Serwer Larkas Rycerz 118 Vd- 110 Zdobyty BLASK |
|
3 Lip 2011, o 13:03 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 19 Sty 2011, o 03:16 Posty: 421 Miejscowość: Wwa/Krk/Hamburg Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 130 razy ![]() |
Plec - tak
Nick - stanowcze nie Dlaczego nie? M.in. utrudni to prace administracji jak i modow, nie beda mogli 'na rzut oka' przypomniec sobie historii kar danej osoby, co ulatwia znacznie, nie tracimy czasu Druga sprawa sa gracze, utrudni im to identyfikacje osob (np oszustow, mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi bo nie chce mi sie rozpisywac) _________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa ![]() Dzieki. Wszystkim. |
|
5 Lip 2011, o 14:06 |
![]() |
|
![]() |
||
Duma Forum! ![]() ![]() |
Cytuj: Nick - stanowcze nie Dlaczego nie? M.in. utrudni to prace administracji jak i modow, nie beda mogli 'na rzut oka' przypomniec sobie historii kar danej osoby, co ulatwia znacznie, nie tracimy czasu Druga sprawa sa gracze, utrudni im to identyfikacje osob (np oszustow, mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi bo nie chce mi sie rozpisywac) ![]() Potrzebne są po prostu poprawki typu poprzedni nick w nawiasie obok nowego przez tydzień, kopia historii kar i historia platynowa na nowy nick. Ew. akceptacja każdej zmiany. Co się tyczy zmiany płci, jakąś większą przydatność widzę tylko po wymianie konta. Jeśli coś takiego będzie wprowadzone, to do tego daleko ![]() Pzdr. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
|
5 Lip 2011, o 14:58 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 19 Sty 2011, o 03:16 Posty: 421 Miejscowość: Wwa/Krk/Hamburg Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 130 razy ![]() |
daleko? Ale po czy przed targowiskeim?
![]() _________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa ![]() Dzieki. Wszystkim. |
|
5 Lip 2011, o 15:04 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |