Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Gildie panel informacyjny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Ponieważ prace nad gildiami maja sie chyba ku schyłkowi viewtopic.php?p=2521#p2521 miał bym prośbę do stwórców, żeby na panelu informacyjnym wygospodarować troszkę miejsca, np. kosztem tablicy ogłoszeń i umescic tam ważne gildiowe info o tym co sie zmieniło ostatnio w gildii, podane w kolejności chronologicznej, odczytywane z serva, których członkowie gildii nie mogli by redagowac. Widzial bym to tak:
13:00 12.VI XXX zostal przyjety do gildi przez SSS 15:00 14.VI XXX wypowiada wojne gildi YYY 16:00 17.VI XXX zmienia status YYY na generala 16:00 17.VI RRR zostal usuniety z gildii przez SSS Juz na tym etapie bety okazało sie ze takie coś by było dużym ułatwieniem funkcjonowania gildii, wiec jeśli to możliwe proszę o zastanowieniem się nad tematem, chyba ze coś podobnego juz istnieje _________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. |
27 Cze 2011, o 17:29 |
|
Uczeń Simona
|
Popieram, pomogło by to uniknąć nieporozumień i dało jasność co do poczynań współczłonków.
_________________ I chodź bym szedł ciemną doliną zła się nie ulęknę. Nieograniczona władza w rękach ograniczonych ludzi zawsze prowadzi do okrucieństwa. |
27 Cze 2011, o 19:04 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Right. Przyda się. O ile wiem drygu gdzieś wspominał, ale na forum nie zginie.
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
29 Cze 2011, o 18:08 |
|
Współpracownik Gnarla
|
popieram w 100%
_________________ Ja tylko udaje ze walczę, tak naprawdę jestem maskotką drużyny |
30 Cze 2011, o 13:57 |
|
Walczący z drzewcami
|
Historia będzie, ale czy w takiej postaci, nie wiem Zobaczymy co wymodzi drygu.
_________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch Brotherhood Of Death |
30 Cze 2011, o 14:49 |
|
Uczeń Heremona
|
I ja się dołączam z prośbą o taką tablicę
_________________ Lorgan 100 lvl - Druid s1 |
30 Cze 2011, o 14:57 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł jak najbardziej trafny:)
Może już nie wymyślajmy więcej pomysłów, niech w końcu wprowadzą te gildie ^^ _________________ ~~Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych nigdy ich nie osiągnie~~ ------------------------------------------------------------------------------------------------- |
30 Cze 2011, o 15:14 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
popieram. bardzo dobry pomysł
|
1 Lip 2011, o 20:10 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Super pomysł. Popieram.
_________________ Serwer Larkas Rycerz 118 Vd- 110 Zdobyty BLASK |
3 Lip 2011, o 12:43 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |