Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Walka :)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Mam ciekawy pomysł żeby było łatwiej w walce.
Ustawić debuffy i buffy na tury tzn. : Np okrzyk jeszcze na 1 ture i np szpila to na początek strateg i lod na 2 tury to potem a uka np na 4tury to na koniec. Wiem pomysł niezbyt ciekawy ale może dosyć ułatwić grę Wyglądalo to by tak: Załamanie Zamrożenie Zranienie Oślepienie Strach ImpoLuk s1 łucznik _________________ "Hodor"-Hodor ImpoLuk s1 53lvl Syndicat s1 Druid 35 i ciągle rośnie |
2 Lip 2011, o 18:12 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
A co za różnica w jakiej kolejności idą uroki ?
_________________ ~~Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych nigdy ich nie osiągnie~~ ------------------------------------------------------------------------------------------------- |
2 Lip 2011, o 18:17 |
|
Uczeń Simona
|
Aby niegarnieci gracze latwiej obczaili ze nie ma juz np szpilki albo zatrucia
_________________ "Hodor"-Hodor ImpoLuk s1 53lvl Syndicat s1 Druid 35 i ciągle rośnie |
2 Lip 2011, o 18:20 |
|
Chodząca legenda
|
W ogóle nie zrozumiałem sensu tej wypowiedzi. Jak nieogarnięci gracze mają problem, to niech się ogarną. Zmiana niepotrzebna.
edit: rozumiem, że chodzi o wyświetlanie debuffów/buffów w zależności od ilości trwania rosnąco lub malejąco. W sumie może być, ale nie musi, na ogół każdy wie co ma robić a i tak widać ile czego jest, albo za ile rund się kończy. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro, 2 Lip 2011, o 20:47, edytowano w sumie 1 raz |
2 Lip 2011, o 19:24 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Napisz to jakoś po ludzku, w innym wypadku zamknę topic. Ta wypowiedz nie bardzo mam sens rozpisz to jakoś zrozumiale.
tym czasem proszę o nie spamowanie w tym topicu. |
2 Lip 2011, o 19:34 |
|
Uczeń Simona
|
Powiem tak: zależy od ilości tur.Walczysz z bossem i chcesz ukazanko zrobić to masz na 3szpilke na 3 otepienie na 5uka i na 4 zatrucie.Kompani np na 2lod i strateg na 4 podpalenie.
to bedzie wygladalo tak: na samej górze Załamanie niżej podpalenie niżej zatrucie niżej szpilka jeszcze niżej otępienie na dole Zamrożenie na samym dole strater _________________ "Hodor"-Hodor ImpoLuk s1 53lvl Syndicat s1 Druid 35 i ciągle rośnie |
2 Lip 2011, o 19:48 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Moim zdaniem to nic nie zmienia.
_________________ Serwer Larkas Rycerz 118 Vd- 110 Zdobyty BLASK |
2 Lip 2011, o 20:09 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 54 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |