![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Misje - błędy.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 9 Maj 2011, o 22:52 Posty: 119 Miejscowość: Knurów Podziękowano: 86 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy Serwer: HardCore ![]() |
NICK: Andron (S1)
Witam, przejdę od razu do sedna. Otóż, podczas wykonywania misji "Skarb Anmenial", a także "Rubinowy Szlak" napotkałem błąd, a mianowicie - nie wyświetlają się końcowe wypowiedzi w dialogach. Oto screeny: Misja: "Rubinowy Szlak", Etap: "Porozmawiaj z jubilerem" ![]() Misja: "Skarb Anmenial", Etap: "Idź do Darko po krem" ![]() Pomógł mi GM Gaxtir(s1), i to on zlecił napisanie tematu na forum. Wielkie dzięki za pomoc i liczę na szybką naprawę danych Q ![]() _________________ Retired... |
2 Lip 2011, o 16:39 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Co do Rubinowego szlaku to napisz, czy masz przedmiot Rubin i czy ykonales questa Nerwy garbarza.
Co do Skarbu Anmenial napisz, czy masz woreczek (mieszek, albo inne badziejstwo) zlota na krem od Anmenial. |
3 Lip 2011, o 00:01 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 9 Maj 2011, o 22:52 Posty: 119 Miejscowość: Knurów Podziękowano: 86 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy Serwer: HardCore ![]() |
"Nerwy garbarza" - wykonane.
Rubin miałem, już nie mam ![]() Co do misji "Skarb Anmenial" - nie posiadam żadnego przedmiotu do zadania. _________________ Retired... |
5 Lip 2011, o 09:26 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Poproś jakiegoś gma, żeby dodał Ci przedmiot Złoto na krem i wtedy sprawdź, czy Darko z Tobą gada.
|
5 Lip 2011, o 10:39 |
![]() |
![]() |
|
Bardzo dobrze, misja "Skarb Anmenial" ukończona. Dodanie przedmiotu "Złoto na krem" podziałało.
Dziękuję za pomoc, pozdrawiam ![]() Ers ~ Super. ![]() Zamykam _________________ Retired... |
6 Lip 2011, o 15:28 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |