Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zawijanie debuffów, oraz większa ilość tekstu w walce.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Ty totalnie nie rozumiesz tego pomysłu....
Buffy są od razu porządkowane pod względem profesji. A dopiero w obrębie buffów 1 profy jest dalsze porządkowanie pod względem czasu trwania. Mało tego, by nie wychodziły poza ekran, można ustawić je w II kolumnach, gdyż miejsca za mobkami w oknie walki jest sporo. Tak więc, będzie uporządkowanie, przejrzyście. Na prawdę nie wiem czemu ty dopatrujesz się tu pokrzywdzenia którejkolwiek z klas, skoro ten pomysł wyrównuje szanse każdej z nich, by właśnie niczego nie przegapić _________________ Być neutralnym w walce dobra ze złem, to opowiadać się po stronie zła Andrzej Sapkowski, Lux Perpetua |
5 Lip 2011, o 15:48 |
|
Chodząca legenda
|
Szans nie wyrównuje, jedynie może pomoc tym, którzy dużo buffuja Tylko ułatwia walkę chyba każdej klasie i wielkie TAK dla pomysłu
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
5 Lip 2011, o 16:25 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Oczywiście, że Tak !
_________________ Spinners - 40 lev. s2. |
5 Lip 2011, o 16:49 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
ehhh popieram wszystkich, wszystko i wszystkiego
ps. DEbuffy osłabiają wroga/nas a buffy wzmacniają nas/wroga, ale po ca ja się silę i ta nikt nie zapamięta... @down dziękuję za poparcie _________________ Venedek S2 Klasa: łucznik Lvl: 21 Rary na sobie: maiarot, anabolik i arcan Rary w depo: piro Postać powstała 19.11.2011 Cel: mistrz pvp/pvm, zbieracz rarów i zabicie po 1000 razy każdego moba "Śmierć będzie ostatnim wrogiem którego pokonamy" Ostatnio edytowany przez achion 5 Lip 2011, o 17:22, edytowano w sumie 2 razy |
5 Lip 2011, o 17:05 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem za tym, żeby uporządkować debuffy. Czasami jak wróg ma ich dużo, to może być to denerwujące, chociaż jak się jest "aktywnym" podczas gry, to można sobie poradzić i bez poukładania ich jakoś sensownie. Jednak to nie zmienia faktu, że ten pomysł spowodowałby, że osłabianie wroga stałoby się "prostsze w obsłudze".
PS.Jak napisał achion, buffy i debuffy to co innego. Mylenie tych pojęć jest denerwujące |
5 Lip 2011, o 17:11 |
|
Współpracownik Gnarla
|
I czy można by było zmienić kolor czcionki bo jak się pisze gdzieś i potam jest to na białym tle to wogle teo nie widać
_________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry 14.12.2010 . Takich czasów nawet najstarsi górale nie pamietają. Jestem z wami już rok!!! |
5 Lip 2011, o 18:42 |
|
Chodząca legenda
|
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
7 Lip 2011, o 01:42 |
|
Uczeń Simona
|
1 pomysł w zupełności tak, a co do drugiego to zamiast więcej linijek można by wprowadzić takie coś jak chat do przewijania.
_________________ "Hodor"-Hodor ImpoLuk s1 53lvl Syndicat s1 Druid 35 i ciągle rośnie |
21 Lip 2011, o 13:13 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 139 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |