Autor |
Wiadomość |
Chavezzz
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 28 Kwi 2011, o 12:29 Posty: 11 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz
|
Pierwszy pies
Serwer: S3 Nazwa postaci: Relik Czas: Opis: Problem dotyczy pierwszych petów. Może ja nie wiem jak do końca jest z tymi pierwszymi pieskami które dostaje się w prologu po rozmowie z młodszym bratem, ale jak już go dostałem to nie mogłem go używać z jasnej przyczyny (był jakiś błąd z tymi petami). Lecz gdy błąd ten został naprawiony (bo widzę że już niektórzy używają swoich petów) w ogóle nie mam go dostępnego, tak jak by zginął , co jestem pewien że taka sytuacja nie miała miejsca. Proszę o wyjaśnienie tego przedziwnego zjawiska
|
5 Lip 2011, o 22:07 |
|
|
Pirek
Pogromca Valdaroga
Rejestracja: 12 Paź 2010, o 22:29 Posty: 1435 Podziękowano: 52 razy Otrzymanych podziękowań: 100 razy
|
Re: Pierwszy pies
W jakim momencie gry jesteś? W jakiej lokacji. Czy przy psie miałeś zieloną czy czerwoną kropkę? Czy pomimo zielonej kropki pies nie walczył?
|
5 Lip 2011, o 23:09 |
|
|
Chavezzz
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 28 Kwi 2011, o 12:29 Posty: 11 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz
|
Mam 14 lvl łucznikiem "Relik", mam zrobionych pare pierwszych zadań. Pomimo zielonej kropki pies od początku nie walczył, później ustawiłem na czerwoną i tak zostało aż do czasu kiedy w ogóle zniknął. Sytuacja dotyczy rowniez postaci "cypres" z konta mojej dziewczyny
|
6 Lip 2011, o 00:09 |
|
|
Krawiec
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 20 Sie 2009, o 23:24 Posty: 419 Podziękowano: 133 razy Otrzymanych podziękowań: 50 razy
|
Pierwszy pies ginie w prologu, niezależnie od tego czy jest "włączony", czy nie. To część fabuły.
Jeśli w prologu psa się "wyłączy", po zgonie może nadal świecić jego ikonka - to błąd wyświetlania. Psa już nie ma. Przelogowanie usuwa usterkę.
Tamat zamykam, jeśli ktoś chce coś dodać, proszę o prywatną wiadomość - otworzę.
_________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny)
|
6 Lip 2011, o 00:19 |
|
|
|