![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Szybka Walka
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 17 Maj 2011, o 17:59 Posty: 23 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Przydała by sie taka opcja w grze zanim zacznie sie walka powinno byc do wyboru walak/ szybka walka
bo takie atakowanie pajakow na krzyzaku jest bardzo monotonne i nudne nie ukrywajmy opcja dostepny przy expie solo |
7 Lip 2011, o 14:44 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 1 Maj 2011, o 18:35 Posty: 1643 Miejscowość: RZE Podziękowano: 302 razy Otrzymanych podziękowań: 400 razy Nick w grze: Buszcik ![]() |
2 linijki....
Opisz coś więcej... Jak by to miało wyglądać? _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
7 Lip 2011, o 14:48 |
![]() |
![]() |
|
Rejestracja: 17 Maj 2011, o 17:59 Posty: 23 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
tak na szybko mi wpadł pomysł bo wczoraj grałem sobie w herosa3
![]() cos wlasnie na tamten wzor szybka walki i automatycznie walka by sie rozgrywala i na koncu wynik by sie pokazał a zeby za szybko expa nie bic mozna by zrobic tak ze przy wyboze szybkiej walki dostajemy tylko np 60% expa |
7 Lip 2011, o 14:51 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Niby tak,ale:
Do szybkiej walki trzeba by bylo ustawiac um, mozna je juz ustawic ale trzeba czegos wiecej. Oj nie wiem czy bylo by to takie super,lazic po mapie i klikac "szybka walka" Gra stalaby sie monotonna _________________ S3 |
7 Lip 2011, o 14:54 |
![]() |
![]() |
|
to by była opcja do wyboru pojawialo by sie okienko gdzie wybierasz walka lub szybka walka nikt niebyl by zmuszany do niczego a przy wyborze SW wybierało by sie poprostu ustawienia tak jak normalnie te 15s czy ile jest dokladnie a opcja dostepna by była np od 30lvl czy cos w ten deseń
|
7 Lip 2011, o 14:57 |
![]() |
![]() |
|
No ok,ale czy wyobrazasz sobie ze lazisz po mapie i to wyglada tak : tup tup-szybka walka-tup tup-szybka walka-tup tup-szybka walka-odpoczynek itd...itd...
Traci to tez na wartosci jak mooby sa agresywne,jezeli szybka walka to trzeba byc zrecznym ![]() _________________ S3 |
7 Lip 2011, o 14:59 |
![]() |
![]() |
|
to jest moja luzna propozycja do udoskonalenia i przedyskutowania mnie osobiscie po jakims czasie zaczyna nudzic walenie tych samych mobow idac do krzyzaka herszta czy ichiego
|
7 Lip 2011, o 15:03 |
![]() |
![]() |
|
azach no niestety myslisz ze dojdziesz do bossa rach-ciach? Trzeba sie pomeczyc, a owoce tej pracy powstana wczesniej czy pozniej
_________________ S3 |
7 Lip 2011, o 15:04 |
![]() |
![]() |
|
raczej później :0 z moim szczesciem
![]() |
7 Lip 2011, o 15:08 |
![]() |
![]() |
|
teraz nie mam czasu zbytnio na wymyslanie ale na pewno ktos sie znajdzie co dopracuje pomysł
a kto grał w Herosa na pewno bedzie wiedział o co mi mniej wiecej chodziło |
7 Lip 2011, o 15:10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |