![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Konto
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 26 Wrz 2010, o 12:41 Posty: 35 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Wiem ze miałem problem z kontom co mi ukradli ale meil i hasło było zmienione i nikt nie miał nowego hasła dzisiaj wchodze na konto a one tak wygląda
Oto EQ a to depo a tu to co mi zostawili 2/3 dni temu było wszystko oki bo logowałem się na konto nie mam pojęcia kto mógł to zrobić Prosze o pomoc i o ukaranie tych co to zrobili PanCiemnosc Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ PanCiemnosc 75 lvl Druid S1 Uwieziony 45 lvl Voodoo S3 |
7 Lip 2011, o 17:31 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Witam,
kojarzysz te postacie ? 0. Czaroslaw 1. Koszyka 2. Grubyłukk mają one powiązanie z kradzieżą, Twoje eq zostało sprzedane w sklepie a złoto przekazane na Czarosław'a więc tam szukaj złota. Pamiętam, że poprzednim razem Gruby miał coś wspólnego z kradzieżą Twojego konta, jako, że poprzednim razem Ci pomogłem powinieneś bardziej pilnować swojego konta. Pretensje możesz mieć tylko do siebie, lecz nie zmienia to faktu, że zostałeś okradziony. Pomoge Ci ten ostatni raz, napisze do Czarosław'a i ładnie namówię by oddał złoto, które uzyskał za przedmioty. _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
7 Lip 2011, o 18:00 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
I tak Niekupisz pewnie tego co miales
_________________ Buby Łuk 87 S1 KOX! |
7 Lip 2011, o 23:07 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 26 Wrz 2010, o 12:41 Posty: 35 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
No napewno nie bo miałem
Arcanscape Khalam Lysmary Caratris Smoczy Gnat Nurthil +5 Tirhel Zbroja Hp/Mana Ręce Wiedza/Mana Ring Hp/Mana Hp Odp Na Ogień Hp Odp Na Energie Pasek Hp/Mana I tego napewno nie kupie już:( _________________ PanCiemnosc 75 lvl Druid S1 Uwieziony 45 lvl Voodoo S3 |
10 Lip 2011, o 21:10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |