Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Happy Hour? :)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Lip 2011, o 12:09 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
A ja bym proponował rozpatrzenie mojej propozycji :p "HH" chyba wszyscy wiedzą co mniej więcej znaczy ten skrót od czasu do czasu mógłby powstać jakiś "event" czy "up date" nie wiem jak to nazywa się fachowo ;d np. exp razy 2 dla danej profesji na godzinę ale nie powiadamiając o tym graczy i żeby takie HH miały jednak dłuższe odstępy czasowe między sobą np. średnio co 90 dni
P.S Mam nadzieje że już nikt wcześniej nie wpadł na ten pomysł bo to będzie znaczyło że się wygłupiłem |
8 Lip 2011, o 22:27 |
|
Chodząca legenda
|
Ostatnio było HH na pocieszenie po crashu Jeśli już to jednak z oficjalnym komunikatem. Sam pomysł OK, z jakiejś okazji zrobić taki bonusik
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
8 Lip 2011, o 23:36 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Pewnego razu w pewnej grze HH trwał przez tydzień
Nazwano to 2xExpWeek Ale w Taernie nie miałoby to sensu... Na rekompensacje strat czasu przez crash wystarczą max.2h _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
9 Lip 2011, o 07:29 |
|
Uczeń Heremona
|
Najgorszy pomysł jaki może być. Wszystkie gry w jakie grałem i było coś takiego wprowadzane prowadziło do upadku gry z taernem prawdopodobnie będzie podobnie.
Grę można urozmaicać na różne sposoby , często są jakieś zmiany wprowadzane nowe krainy po co psuć coś co jest dobre i się rozwija. HH mówimy NIE!!! _________________ -- Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki na cud trzeba chwilę poczekać |
9 Lip 2011, o 08:46 |
|
Pogromca Valdaroga
|
jest okazja - jest HH. innej opcji nie ma i pewnie nie będzie. temat zamykam + przenoszę.
|
9 Lip 2011, o 12:26 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |