Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Klimatyczne Nazwy Gildii
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Pomysł jest prosty:
Kiedy już zostaną wprowadzone gildie,nie chciałbym żeby aby się powtórzyła sytuacja dotycząca nieklimatycznych nicków (np.qwerty,lolxd,thcxlolxd) Razem z wprowadzeniem gildii niechby dodano punkt do regulanimu na temat klimatycznych nazw gildii: Dlaczego? 1.Ktoś zrobi gildie "lolxd" i taka nazwa zniechęca innych graczy do tej gildii. 2.Jeżeli będzie wysyp takich nazw i ktoś to będzie chciał likwidować to będzie miał bardzo dużo pracy,potem skargi że ja nie chciałem takiej nazwy gildii na jaką zmienił GM i zmienianie na wymienioną przez gracza. 3.Ktoś powie że prawo nie działa wstecz i będzie się żalił na forum. Myślę że lepiej zapobiegać niż tracić cenny czas już po fakcie. _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
9 Lip 2011, o 16:38 | |
Chodząca legenda
|
Popieram jak najbardziej, powinny być obostrzenia co do nazwy
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
9 Lip 2011, o 16:46 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem za. Przy zakładaniu gildii powinien być taki mały regulamin, co by można było go przeczytać,albo info że w nazwie nie może być tego i owego
_________________ S3 |
9 Lip 2011, o 17:47 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Dobra faktycznie takie nazwy jak w podane w pierwszym poście powinny być definitywnie zabronione, ale już np. nazwa gildii którą ja chcę założyć - "SLUGANG" może i nie jest osadzona w klimacie Taernu, ale niesie z sobą jakaś wartość. Także bezsensowne nazwy - nie, klimatyczne inaczej - tak.
_________________ PejaSLU - 86 LEVEL [VD] |
9 Lip 2011, o 18:31 |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 14 Kwi 2011, o 02:54 Posty: 233 Miejscowość: Częstochowa Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 17 razy |
Pomysl trafny jak najbardziej. Bo w sumie jakos nie widzi mnie sie nazwa gildii w taernie pod tytulem np. "Raperzy" mmm genialne xD lecz niestety nie w klimacie gry. I tak bedzie duzo pracy zwiazanych z nazwami gildii... bo to norma, ze powstanie wiele nieklimatycznych nazw... dlatego dolaczam swoj post jako poparcie na ten temat trafny pomysl <klap,klap> (brawo)
|
9 Lip 2011, o 22:49 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Jak najbardziej za.
Przenoszę do najlepszych, co wiąże się z zamknięciem. _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
9 Lip 2011, o 23:35 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |